Menu
Terug

Welke geschenken geef je met kerst aan je beste vriend(in)?

11 december 2018

Officieel gezien is het geen familie, maar de band met je beste vriend of vriendin kan toch nog sterker zijn dan met je eigen familie. Het kind aan huis, je ultieme zielsverwant of diegene die je opbeurt tijdens moeilijk momenten verdient een geweldig geschenk. Wij gingen alvast op zoek naar vijf tips om dit jaar onder de kerstboom te leggen. Lees verder en ontdek het ideale geschenk voor je beste vriendin!

Het praktische geschenk

Is hij of zij altijd moeilijk te bereiken omdat de smartphonebatterij het altijd begeeft wanneer jij belt? Leg dan een Powerbank onder de kerstboom waarmee je vriend of vriendin voortaan altijd bereikbaar is. Van girly girly over minimalistisch of stoer voor de mannen: ze komen in alle vormen en maten. Wij doen alvast enkele feestelijke suggesties:

Het warme geschenk

Geef je vriend of vriendin dit jaar dat tikkeltje extra warmte en gezelligheid cadeau. Waar hebben we het over? Jawel, een voetverwarmingstoestel waarmee hij of zij tijdens iedere koude winteravond aan je denkt. Een geschenk waar je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk warm van wordt!

Het muzikale geschenk

Zijn jullie allebei grote muziekfans, dan weet je dat YouTube niet altijd de grootste charme heeft. Verras je beste vriend of vriendin dan met een platenspeler. En neen, die hoeft niet peperduur te zijn om voor dat extra streepje sfeer te genieten. Stop er zijn of haar favoriete plaat bij en je hebt een geschenk dat hij of zij nooit nog zal vergeten.

Het gastronomische geschenk

Ga je om beurten samen met je partner bij elkaar dineren, dan is het fijn om af en toe voor wat afwisseling te zorgen. We wijken af van de traditionele gourmet- of fondueset, en zorgen voor nog meer spektakel aan tafel! Smakelijk eten, en graag gedaan.

Doe een ervaring cadeau!

Heb je geen zin om materiële zaken onder die boom te leggen, beloof je beste vriend of vriendin dan op een avondje shoppen en geef een geschenkkaart cadeau! Bij MediaMarkt bestel je zo’n exemplaar online, laat je ‘m thuis bezorgen of druk je ‘m meteen af. Geen zin in een geschenkkaart, geef dan een avontuurlijke activiteit cadeau of beloof hem of haar een weekendje weg, onder jullie tweetjes. Hoe je deze op een originele manier verpakt en geeft? Dat lees je hier. Happy holidays!