Menu
Terug

Speel mee en win een reis naar een belastingparadijs!

18 februari 2019

Open de juiste koffer en vul de schiftingsvraag in: zo eenvoudig is het om deel te nemen aan de wedstrijd ‘Win een reis naar een belastingparadijs’. Van Costa Rica tot Luxemburg: MediaMarkt verzorgt jouw tax free-tripje van A tot Z. You’re welcome!

Voordat je mee speelt, is het belangrijk om te weten waar je aan begint. Want wat is een belastingparadijs precies? Wel, het zijn landen of gebieden waar bedrijven of de allerrijksten van een of meer belastingvoordelen genieten. Waarom? Omdat het land in kwestie wilt dat ze zich daar ook zullen vestigen.

Lekker luieren in Panama of op citytrip naar het fenomenale Luxemburg? Speel mee en win een onvergetelijke reis naar een belastingparadijs!

Je geniet er dus van een fikse korting op zaken die hier duurder zijn omwille van de taksen, bijvoorbeeld een lekker frisse cocktail. En geloof ons, die zal je in het merendeel van de bestemmingen kunnen smaken, aangezien belastingparadijzen in heel wat gevallen synoniem staan voor tropische sfeertjes.

Lekker luieren in Panama of op citytrip naar het fenomenale Luxemburg? Speel mee en win een onvergetelijke reis naar een belastingparadijs!

We kennen belastingparadijzen voornamelijk om het gesjoemel waarmee sommige bedrijven het nieuws halen, maar wist je dat het ook waanzinnig mooie bestemmingen zijn? In Europa, bijvoorbeeld, zijn de twee bekendste belastingparadijzen Monaco en Luxemburg – maar ook in de meer tropische delen van de wereld vind je er terug. Denk aan de Bahama’s, Panama, Costa Rica, Guam, de Marshalleilanden, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten. Zalig toch?

Hoe winnen?

Wel, het online spel spelen doe je hier. MediaMarkt zetten alvast wat koffers klaar, nu moet je er enkel nog voor zorgen dat jouw naam op het vliegticket komt te staan. Kies de juiste koffer, vul de schiftingsvraag in en wie weet krijg jij binnenkort het goede nieuws te horen! Wil je dubbel zoveel kans maken? Deel de wedstrijd na je eerste deelname dan nog eens via Facebook en je kan meteen een tweede keer gokken op de schiftingsvraag.

Nog belangrijker: deel de wedstrijd zeker met je vrienden en familie, want het is een reis voor twee personen! Zo verhoog je je kansen om uitgekozen te worden als reisgezel en profiteer je mee van een vakantie om nooit meer te vergeten.