Menu
Terug

Win jij een bangelijke start van het academiejaar?

16 augustus 2018

Als er de komende maand iets te vieren valt, dan is dat de frisse start van het academiejaar. Een jaar zwoegen, blokken en een beetje feesten? Die aftrap mogen we niet missen. Daarom maakt iedere student bij MediaMarkt kans op waanzinnige prijzen: een gigantisch kotfeest met achteraf een professionele poetsploeg en 1.000 euro shoptegoed.

Je bent waarschijnlijk al hyperenthousiast op zoek naar een knop om deel te nemen, maar eerst praten we je even bij over het verloop van de wedstrijd. Want enkel wie een laptop, desktop of tablet koopt, kan deelnemen aan de wedstrijd. Eens je het product koopt, moet je die aankoop registreren en kan je het inschrijvingsformulier invullen. Niet moeilijk dus, en trouwens: de prijzen maken het meer dan de moeite waard.

start academiejaar

Wat kan je winnen?

Van alle deelnemers zullen twee gelukkige studenten de hoofdprijs winnen, dat is combinatie van drie studentendromen die werkelijkheid worden. Dewelke?

1.Hemelse cadeaus dankzij Microsoft

De laptop, desktop of tablet die je kocht, wordt volledig terugbetaald in de vorm van een MediaMarkt geschenkkaart. Je bent misschien al omver geblazen, maar je krijgt daarbovenop 1.000 euro shoppingtegoed om het studentenleven te pimpen.

2. Een gigantisch kotfeest dankzij Redbull
Wat houdt dat in? Een DJ-installatie, versiering met zelfs frigo’s, fingerfood, drankjes zoals Red Bull, Organicsen Desperados én een professionele fotograaf – voor maximaal 20 vrienden.

3. Een megagrondige kotkuis!

Na dat feestje kan je kot misschien een ravage zijn, maar MediaMarkt stuurt een gratis kuisploeg die de keuken en je kot grondig aanpakt. Het team heeft niet alleen aandacht voor je vloer, maar zorgt ook dat er geen vuiltje in je toetsenbord of in je gootsteen te bespeuren valt.

Microsoft prijs

Grijp je naast die hoofdprijs, wees dan niet getreurd. Naast die twee geluksvogels krijgen nog 48 andere studenten de Microsoft-prijs: de terugbetaling van je laptop én inschrijvingsgeld, dus. Hoog tijd om die nieuwe laptop, desktop of tablet in huis te halen? Neem dan snel een kijkje in de MediaMarkt-webshop.

 

Wat? Een wedstrijd speciaal voor studenten
Waar? In alle MediaMarkt-vestigingen en op
www.mediamarkt.be
Wanneer? Van 20 augustus tot en met 9 september 2018
Hoe? Deelnemen aan de wedstrijd – na de aankoop van een laptop, dektop of tablet, doe je hier