Menu
Terug

7 heerlijke geschenken op maat van de hobbykok

05 december 2018

We ontplooien alsmaar vaker onze innerlijke chef-kok. Of toch de hobbykok in ons. Met het juiste toestel verleg je je culinaire grenzen en het maakt de bereiding van je dagdagelijkse maaltijden er ook nog heel wat makkelijker op.

Veelzijdige keukenhulp

Het ultieme cadeau voor wie de ene dag zijn of haar culinaire grenzen wil verleggen en de dagen erop juist heel wat minder tijd in de keuken wil doorbrengen. Deze multifunctionele keukenrobot zal je heel wat tijd en moeite besparen. Met een capaciteit van die niet terugschrikt van familie- en feestporties. Elke chef heeft een souschef nodig zodat hij of zij zich kan toeleggen op wat echt telt. En het maakt niet uit of dat nu de afwerking van een perfect uitgevoerd gerecht is of gewoon meer vrije tijd met familie of gasten.

Meer dan frituren alleen

Er zijn zoveel redenen om blij te zijn met een Airfryer dat je enige bekommernis is dat je zeker moet zijn dat de ontvanger er niet al eentje heeft. Want wie zegt er neen tegen frietjes en andere frituurgerechten die dit toestel met tachtig procent minder of helemaal geen vet bereidt? Voel je je niet op je gemak met kokende frituurolie? Heb je genoeg van die vervelende geur in huis? Of wat dacht je van een keukentoestel waarin je net zo snel en makkelijk roostert, bakt of grilt? Dit is zo’n cadeau dat je eerst aan jezelf wilt geven.

Bron van inspiratie

Heerlijke ijskoude ijscocktails in de zomer, smeuïge warme soep in de winter en gezonde smoothies het hele jaar door. Met de Blender Soup&Go van Moulinex vraagt dat weinig meer dan het toevoegen van de ingrediënten en een druk op de knop. Fruit- en andere sappen, sauzen, milkshakes, … dit toestel kan zelfs stoomkoken. Het gebruiksgemak van deze veelzijdige blender zal in combinatie met het gerechtenboekje dat je erbij krijgt, garant staan voor een stevige dosis nieuwe variaties in het dagdagelijkse menu - vaak met meer groenten en fruit.

Gewokt en gewogen

Wokgerechten zijn al lang geen exotische nieuwigheid meer. Wokgerechten bereiden is relatief makkelijk, gaat lekker snel en er is meer dan genoeg variatie om telkens weer wat anders op tafel te zetten. Niet alle fornuizen lenen zich er echter even makkelijk toe. Daarom is deze elektrische wok een slim alternatief dat zich ook nog eens makkelijk mee op verplaatsing laat nemen. Ideaal voor op vakantie dus, maar net zo leuk om midden op tafel te zetten en er een partycooking-feestje van te maken.

Grand Cru-koffie

Een superieure koffiemachine waarmee je snel en makkelijk telkens weer een perfect kopje uit een brede waaier aan koffiespecialiteiten zet, hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst deze Lattissima One EN.500.BW, een toestel dat met de hoogwaardige koffiecapsules werkt, van de autoriteit onder de koffiemachinemakers De’Longhi. Espresso, lungo, cappuccino en latte macchiato met een druk op de knop en zonder een druppel melk te verspillen. Omdat die goede vriend van je toe is aan een upgrade en jij aan lekkere koffie als je er op bezoek gaat.

En daarmee pasta!

Pastaliefhebbers die altijd met de gedachte speelden om zelf pasta te maken, zullen hun hart ophalen met deze slimme pastamachine uit de Avance Collection van Philips. Dit toestel neemt het hele karwei over. Het weegt zelfs de bloem en geeft precies de gewenste hoeveelheid vloeistof aan. In minder dan tien minuten maak jij zo twee tot drie porties heerlijke verse spaghetti, penne, fettuccine, lasagne, tagliatelle, pappardelle, capellini en dikke spaghetti. Ook handig voor wie de volledige controle over de ingrediënten wil houden of de kinderen wil misleiden met leuke gekleurde slierten.

Want jij bent het waard

Er is sap en er is het sap dat je met veel meer vitaminen, vezels, enzymen en mineralen met deze Sana Juicer van Omega uit vruchten, groenten en tarwegras puurt. Laten we er geen doekjes om winden: deze slowjuicer koop je waarschijnlijk voor jezelf. Omdat jij het waard bent. Dat je er net zo makkelijk noten mee tot pasta mixt, koffie, kruiden en look mee maalt, bevroren vruchten mee in sorbet verandert of in geen tijd sojamelk mee opklopt, is een bonus die je al snel voor lief neemt. Haal meer en meer gezondheid uit je ingrediënten.