Menu
Terug

Automatisch gedoseerd met de AEG L7FEE96QS-wasmachine

14 november 2019

Oogt je favoriete zwarte shirt steeds grijzer? Lijkt die nieuwe trui na drie wasbeurten al afgedragen? Dan ben je dringend aan een ProSteam AutoDose-wasmachine van AEG toe. Die kun je zorgeloos al je kleren toevertrouwen.

Alsof je het gisteren kocht

Stop je dat fragiele bloesje of je favoriete shirt telkens vergezeld van een schietgebedje in je wastrommel? Of kies je toch voor een tijdrovende en inspannende handwas? Dat hoeft helemaal niet, want in de AEG-wasmachines met ProSteam- en AutoDose-technologie vind je een betrouwbare beschermer van al je kleren. Die houden je zwarte shirts diepzwart, je witte blouses stralend wit en je bonte kleren net zo kleurrijk als toen je ze de eerste keer aantrok.

AEG

Wassen zonder slijtage

Het AutoDose-systeem van deze AEG-wasmachine staat voor een systeem van intelligente sensoren die de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter berekenen en toedienen. Met gevulde AutoDose-compartimenten heeft de wasmachine voldoende voorraad voor wel 20 wasbeurten! Overdoseren gebeurt nooit meer, waardoor je kleding langer mooi blijft en gevoelig minder snel slijt. Katoenen kleding blijft zo tot wel drie keer langer bestand tegen scheuren. De ProSense-technologie weegt automatisch elke lading en past het wasprogramma aan op het gewicht. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij, zodat elk kledingstuk optimale zorg krijgt, terwijl jij water en energie bespaart. Een win-win-winsituatie!

AEG

Stoom doet wonderen

De AEG L7FEE96QS, met een wascapaciteit van 9 kg en A+++ op het energielabel, laat toe om wasprogramma’s af te ronden met een zacht stoomprogramma. Dat maakt het strijken er veel makkelijker op. Minder intens strijken is de eerste manier waarop dit toestel de vezels in je kleding respecteert en slijtage tegengaat. Korte, zachte stoomprogramma’s verminderen ook in droge stoffen veilig en zonder extra chemicaliën heel wat kreuken, en verwijderen meteen ook alle geurtjes. Zo kun je er dus makkelijk gekreukte kledingstukken snel en zonder gedoe mee opfrissen en meteen weer aantrekken.

AEG verwent je!

Tot en met 15 december 2019 loopt er een actie die je een ICI Paris XL-cadeaubon tot 150 euro op een selectie wasmachines en droogkasten oplevert. Bij aankoop van de L7FEE96QS-wasmachine of T9DEE88S-droogkast ontvang je een voucher van 100 euro. Valt je oog op een ander AEG-toestel? Dan is de kans groot dat ook daar een voucher van ICI Paris XL aan vasthangt. Bij aankoop van de L9WEE06W- of L8WEC06S-was-droogcombinatie krijg je een cadeaubon ter waarde van 150 euro! Je vindt het volledige actieoverzicht op aeg.be.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()