Menu
Terug

Bespaar met Bosch en Siemens op een duurzame en comfortabele manier

15 april 2021

Je bent begaan met duurzaamheid? Geweldig! Maar je wilt daar liever geen comfort voor opofferen? Dat kan geregeld worden met deze toestellen van Bosch en Siemens. En er hangt nog een aantrekkelijke cashbackactie aan vast ook!

Geen druppel te veel

De WAU28PP0FG van Bosch beschikt over i-DOS. Dat betekent dat de wasmachine zelf de waslading weegt, de textielsoort herkent én detecteert hoe vuil die is. Vervolgens zorgt het automatische doseersysteem ervoor dat precies de juiste hoeveelheid wasmiddel wordt toegevoegd. Geen druppel te weinig, want je verdient immers een altijd perfect schone was. Maar ook geen druppel te veel, want je bent begaan met het milieu. Bovendien wordt de hoeveelheid water die nodig is voor elke cyclus geoptimaliseerd zodat er er geen druppel verspild wordt.

Snel, voorzichtig en stil

Daarnaast beschikt deze wasmachine ook over de SpeedPerfect-optie. Een programma dat perfecte resultaten neerzet en dat tot wel drie keer zo snel doet. De uitgekiende VarioDrum-golfstructuur van de trommel behandelt je wasgoed al naargelang de vereisten extra zacht of extra energiek om je kleren te beschermen of de moeilijkste vlekken te verwijderen. Tenslotte doet de WAU28PP0FG zijn ding aangenaam stil. Met dank aan het speciale antitrillingssysteem en de uiterst efficiënte EcoSilence Drive-motor, waar je overigens tien jaar garantie op krijgt.

Ontkreuken en besparen

Ook de Siemens WT48XMV0FG-droogkast met warmtepomptechnologie combineert comfort met duurzaamheid. Als we beginnen met comfort kunnen we niet om het intelligentCleaning System heen. Filters hoeven niet meer na elk gebruik gereinigd te worden. Er is zelfs geen deurfilter meer en de pluizenfilter leeg je nu nog één keer om de twintig droogbeurten.

Milieuvriendelijke efficiëntie

Ook handig is het smartFinish-programma waarbij je droge hemden en bloezen even in de droogkast legt, die dan met waterdamp kreukvrij gemaakt worden. De aandacht voor duurzaamheid zit in de keuze voor het milieuvriendelijke R290-koelgas dat in de warmtepompen gebruikt wordt. Dat tast de ozonlaag niet aan en draagt dus niet bij aan het broeikaseffect. En dan is er nog die energie-efficiëntie die je heel wat geld zal besparen doorheen de jaren. Je hoeft niet langer te twijfelen!

Onmogelijke combinatie?

Duurzaamheid en comfort kunnen vandaag hand in hand gaan. Meer nog: die combinatie staat ook niet langer noodzakelijk synoniem voor duur. Een toestel dat zuinig met stroom, met water en zelfs met wasmiddel omgaat, betaalt zich aan het einde van de rit immers terug. Bespaar nu nog sneller met de cashbackactie op beide toestellen. Deze actie loopt van 29 maart t.e.m. 31 mei 2021. Hier vind je de actievoorwaarden.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()