Menu
Terug

Braun TexStyle 3 en 7 Pro, en CareStyle 5: strijkoplossingen op maat

27 april 2021

Een keer per week een volle stapel of om de dag een beetje? Twee kinderen met schooluniform in huis of ben je single? Strijken is in elk huishouden anders. Daarom voorziet Braun in toestellen voor elke situatie en elk budget.

Verschillende situaties

Geen twee huishoudens zijn hetzelfde. En elk huishouden is vandaag weer helemaal anders dan pakweg vijf jaar geleden. Dat maakt dat er zelden één toestel de perfecte oplossing is voor elk gezin of voor altijd. Als we strijken nemen, dan zal de keuze voor je toestel niet enkel afhangen van de omvang van je gezin, maar ook van de schoolsituatie, werkomgeving, budget, … Braun voorziet een model op maat van elke situatie, en doet dat ook nog eens zonder compromissen te sluiten als het gaat om prestaties, gebruiksgemak en duurzaamheid. En met het mooie lenteweer willen we onze favoriete outfits weer aantrekken!

Elegante eenvoud

De TexStyle 3 is een perfect en budgetvriendelijk instapmodel. Het stoomstrijkijzer springt dan wel zuinig om met stroom, maar absoluut niet met prestaties. Zo warmt het razendsnel op en kun je hardnekkige kreuken te lijf met een stoomshot van 140 g/min. Dat kan zelfs verticaal, wanneer je kleren nog even snel op de hanger wilt opfrissen of de gordijnen wilt aanpakken. Het is echter de zoolplaat met ’s werelds eerste FreeGlide 3D-technologie die het spotlicht steelt. Dankzij deze afgeronde 3D-strijkzool blijf je nooit meer achter knopen, zakken of ritsen haken en strijk je gemakkelijk achterwaarts over alle hindernissen heen. Dat maakt elke strijkbeurt er merkbaar vlotter en sneller op.

Allround atleet

Braun ontwikkelde de TexStyle 7 Pro als een stoomstrijkijzer voor de meest uitdagende strijkklussen. De driehoekige stoomzone op de precisiepunt verwijdert probleemloos kleine kreuken op moeilijker te bereiken plekken. Ook de krachtige TexStyle 7 Pro kun je verticaal gebruiken. Daarbij wordt de stoomshot verhoogd tot maar liefst 220 g/min. De uniek afgeronde 3D-strijkzool in combinatie met Brauns best glijdende strijkzool Eloxal Plus maakt strijken nog sneller en eenvoudiger.

Tot twee keer sneller

De troeven waarmee de CareStyle 5-stoomgenerator, met een uitneembaar waterreservoir van twee liter, je de strijk tot twee keer sneller laat wegwerken, zijn niet van de minste. Deze stoomgenerator produceert meer dan twee keer zoveel stoom als een normaal stoomstrijkijzer (interne laboratoriumtest vergeleken met de TexStyle 5), waardoor je strijktijd halveert. De slimme iCare-instelling is geschikt om alle stoffen te strijken waardoor je de kleding dus niet hoeft te sorteren en sneller klaar bent. Daarnaast is er de Eco-temperatuurinstelling voor perfecte resultaten op delicate stoffen zoals zijde.

Troeven

  • Compromisloos: efficiënte stoom- en zoolplaattechnologieën garanderen topprestaties.
  • Revolutionair: de FreeGlide 3D-technologie en ultraglijdende Eloxal Plus-coating zorgen voor een superieure glijbeweging in elke richting.
  • Stoomshot: maak komaf met de hardnekkigste kreuken met een krachtig stoomshot.
  • Garantie: Braun biedt als enige merk vier jaar garantie op stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()