Menu
Terug

Brood, soep of wafels, met Domo is het feest in de keuken én aan tafel

17 december 2020

De eindejaarsfeesten beloven dit jaar ‘anders’ te worden. Een ideale gelegenheid om meer gezonde en zondige variatie op tafel te zetten. Domo voorziet de toestellen om zelf of samen met de kids, je kookrepertoire uit te breiden.

Elke dag een feestmaal

Het ziet er sterk naar uit dat we tegen een ‘andere’ eindejaarsperiode aankijken. We verwachten ons aan minder groots opgezette feestmaaltijden. We zullen ook meer tijd in kleinere kring doorbrengen. Op zich geen reden tot treuren. We maken er natuurlijk allemaal het beste van! Waarom bijvoorbeeld dat handvol grote feestdagen niet uitbreiden tot kleinere, maar veel meer pleziermomentjes? Bij Domo kun je alvast terecht voor drie heel verschillende toestellen die daarin tegemoetkomen.

domo

Brood, vers van bij je thuis

Zelf je brood bakken geeft je de totale controle over de ingrediënten. Een gewoon brood, een zoet broodje of een gezonde volkorenboterham vol voedzame vezels? Een klassieke pistolet of sandwich? Keuze te over met de twaalf programma’s van de deze broodbakmachine. Ze kneedt, doet het deeg rijzen en bakt. Je kunt zelfs kiezen tussen een lichte, medium of donkere korst. Afhankelijk van het type brooddeeg kan de Domo B3973 overweg met broden van 700 tot 1.000 gram. ’s Morgens verse warme broodjes? Daarvoor dient de timer die tot dertien uur te programmeren is. De warmhoudfunctie maakt dan weer dat je de snoozeknop van je wekker zo vaak mag indrukken als je wilt.

Van soep tot jam en sojamelk

Soep is gezond, smaakt altijd en met deze DO716BL-soepmaker van Domo maak je die in amper twintig minuten klaar om op te dienen. Precies zoals jij ze het lekkerst vindt: superglad gemixt, gewoon glad of met stukjes. Dat kan in kleine porties, maar dankzij de capaciteit van 2,2 liter bereid je net zo makkelijk in een keer genoeg voor een feestmaaltijd. Dit toestel kan echter meer dan alleen maar soep maken. Wat dacht je van jam en compote? Of gebruik de blenderfunctie voor verse jus of smoothies. En met de DO716BL maak je vanaf nu ook zelf je soja-, cashew- of andere plantaardige melkdranken.

domo
domo

Belgische traditie

Er bestaan heel wat verschillende soorten wafels en met de DO9219W Waffle Genius van Domo maak je ze allemaal! Met vijf automatische programma’s voor vijf variëteiten, die je ook nog eens laten kiezen tussen zeven bruiningsgraden. Het zwevende deksel past zich automatisch aan het type wafel en de hoeveelheid deeg aan. Dat geeft je een altijd geslaagd, krokant, evenwichtig en luchtig resultaat. Het toestel laat je precies weten wanneer de wafels klaar zijn, terwijl de geavanceerde wafelplaten zo ontworpen werden dat eventuele overloop niet op gemors uitdraait.

Troeven

  • Weet wat je eet: zelfgemaakt is meestal lekkerder en gezonder.
  • Lekker wakker worden: stel de timer in en je wordt wakker met de geur van vers brood.
  • Meer dan soep alleen: confituur, een compote of gezonde smoothie? De DO716BL kan het.
  • In goede Nero-traditie: Luchtig of krokant, jouw favoriete wafel zit er tussen.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()