Menu
Terug

SodaStream Spirit One Touch

Bubbels à la carte
Leestijd minuten
03 juli 2018

Eenvoudig, verfrissend, ecologisch en gezond. Onder het strakke en moderne design van de SodaStream Spirit One Touch zit een elektrische bruiswatermachine waarmee je snel en makkelijk kraantjeswater in een fles heerlijke bubbels omtovert.

Minder verkwisting

Wie bubbels in zijn water of frisdrank verkiest, was lange tijd aangewezen op het aanslepen van kant-en-klare frisdranken of bruiswaterflessen uit de supermarkt. Met de toestellen van SodaStream transformeer je water uit de kraan in een handomdraai tot een glaasje verse, frisse, zelfgemaakte bubbels. Met de Spirit One Touch maak je die drankjes precies zo ‘bubbelig’ als jij ze het lekkerst vindt.

Het strakke design combineert een duurzaam ontwerp met moderne lijnen en verantwoorde materiaalkeuzes. Helemaal volgens de ecologische bedrijfsfilosofie van SodaStream, dat met zijn producten iedereen de kans geeft om actief en creatief mee te werken aan een schonere, minder verkwistende wereld.

De vier G’s

Die vier G’s in de troeven van een SodaStream-machine staan voor Gemak, Groen, Gezond en Goedkoop. Gemak omdat met de Spirit One Touch bruiswater en frisdrank maken gewoon een kwestie van een druk op de knop is. En omdat je jezelf er een hoop gezeul met zware flessen mee bespaart bij het boodschappen doen. Met een enkele CO2-cilinder breng je het verbruik van plasticflessen met veertig stuks omlaag. Of dat van blikjes met honderdtachtig! Als je weet dat het gemiddeld 450 jaar duurt voor een plasticfles helemaal vergaan is, dan zijn de drankjes die je met deze SodaStream-bruiswatermachine maakt, een aanzienlijk milieubewust alternatief voor het kant-en-klare spul uit de supermarkt. Dat noemen wij Groen.

Gezond is van toepassing omdat bewezen is dat gezinnen met zo’n bruiswatermachine in huis meer water drinken. Daarnaast heeft SodaStream ondertussen meer dan dertig verschillende smaken in het assortiment en die bevatten heel wat minder zoetstoffen en suikers dan de gemiddelde frisdrank uit de winkel. Tenslotte verdient zo’n bruiswatermachine zichzelf in geen tijd terug. Je betaalt immers niet langer voor verpakkingen en haalt het water gewoon uit de kraan. Goedkoop!

Zacht, medium of fel

Met de SodaStream Spirit One Touch kraantjeswater in bruiswater transformeren is de eenvoud zelve en vereist geen kracht of handigheid. Je vult de meegeleverde literfles (die uitgevoerd is in stevig, duurzaam plastic met een stijlvol presenterende metalen voet) tot aan het merkteken met water. Je duwt de tuit van die fles met het eenvoudige snap-lockmechanisme moeiteloos klikvast in het SodaStream-toestel. Daarna druk je op de knop die CO2 door het water jaagt, inschenken, eventueel een smaakje toevoegen en klaar!

En omdat niet iedereen graag evenveel bruis verkiest, selecteer je gewoonweg licht, medium of sterk bruisend. Een eventuele extra boost met bubbels zit heel eenvoudig onder een handige drukknop.De SodaStream Spirit One Touch is beschikbaar in stijlvol zwart en al even stijlvol wit. Het toestel komt met die duurzame literfles en met een inwisselbare CO2-cilinder die goed is voor zestig volle flessen bruiswater of frisdrank.

Drie glazen meer!

SodaStream helpt je om gezonder te leven. Studies tonen immers aan dat gezinnen met een SodaStream-toestel tot drie glazen water of frisdrank per dag meer drinken, en de helft minder kant-en-klare ‘suikerdrankjes’ uit de supermarkt.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()