Menu
Terug

De Cuisinart Cordless Collection zorgt voor een draadloze revolutie in de keuken

29 april 2021

Een snoerloze staafmixer, handmixer en blender. Dankzij Cuisinart is de draad­loze revolutie in de keuken vandaag aangebroken. Want het werkt altijd gemakkelijker en leuker als je nergens aan vast hangt.

De toekomst is draadloos

Steeds meer huishoudtoestellen doen hun ding zonder kabel, maar de draadloze revolutie is nog niet tot in de keuken geraakt. Jammer, want hoe vaak zit zo’n snoer je niet in de weg? Precies daarom lanceert Cuisinart de Cordless Collection, een gamma keukentoestellen zonder draad.

cuisinart

Draadloze handmixer

De Draadloze Power Handmixer (RHM100E) van Cuisinart valt op met zijn eigentijdse design. Door zijn bescheiden gewicht en uitgebalanceerde ontwerp is hij handig in gebruik. Deze mixer laat zich rechtop neerzetten. Hij wordt geleverd met twee roestvrijstalen en vaatwasserbestendige gardes. Deze krachtige en betrouwbare mixer schakelt moeiteloos tussen vijf snelheden. De batterij-indicator geeft aan wanneer je moet opladen. Je haalt ongeveer twintig minuten continu gebruik uit een volle batterijlading.

cuisinart

Draadloze staafmixer

De Draadloze Pro Staafmixer (RHB100E) geeft je dertig minuten autonomie om allerlei bereidingen te maken met de verwisselbare accessoires: een roestvrijstalen mixervoet, een roestvrijstalen garde en een minihakmolenopzetstuk met een capaciteit van 250 ml. Een BPA-vrije mengbeker van 800 ml maakt de accessoires van deze draadloze staafmixer compleet. Uiteraard kunnen alle toebehoren na gebruik gewoon in de afwasmachine.

On The Go Blender

Een tuinfeestje met ter plekke geblende cocktails? Dat kan nu ook zonder de hele tijd over die ontsierende verlengkabel te struikelen. De On The Go Blender (RPB100E) neem je gemakkelijk overal mee. Denk aan die à la minute gemaakte smoothie na het sporten, bijvoorbeeld. Kwestie van alle vitamines en andere voedingswaarden uit de ingrediënten te halen. Twee keer enkele seconden op de knop drukken volstaat om je cocktails, smoothies en andere sapjes te maken, rechtstreeks in de BPA-vrije beker van 450 ml. Daar krijg je een handig draagdeksel en een messenbeschermkap bij!

Automatische ontkurker

Een automatische of elektrische kurkentrekker klinkt misschien over-the-top, maar is geen overbodige luxe volgens Cuisinart. Met de Draadloze Wijnopener (RWO100E) ontkurk je met een druk op de knop zowel natuurlijke als synthetische kurken. Hij komt met een capsulesnijder en beluchter om de wijn van zuurstof te voorzien voor je hem serveert. Je krijgt er ook een vacuümsluiter met datumindicator bij, ideaal om de resterende wijn goed te bewaren.

cuisinart

Troeven

  • Meer bewegingsvrijheid: geen gedoe meer met hinderlijke snoeren op je keukenaanrecht.
  • Slim en tijdloos design: een doordacht en eigentijds ontwerp in slijtvaste en BPA-vrije materialen.
  • Snel op te laden: de lithium-ion batterijen zijn op twee uur helemaal opgeladen via de USB-kabel.
  • Makkelijk in onderhoud: alle accessoires kunnen zonder risico de vaatwasser in.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()