Menu
Terug

De Dyson V15 Detect bewijst zijn topprestaties bij elke stofzuigbeurt

26 september 2022

Ben je toe aan een nieuwe stofzuiger? Had je een snoerloze steelstofzuiger in gedachten, maar twijfel je nog? Dan heeft de Dyson V15 Detect alvast zeven ijzersterke eigenschappen in huis om je helemaal te overtuigen. Dit is niet voor niets de krachtigste en slimste steelstofzuiger!

1. Power

De aangenaam stil werkende motor van de Dyson V15 Detect is een mooi staaltje van spitstechnologie van Dyson die - zoals dat hoort - helemaal ten dienste van de gebruiker staat. Deze motor is licht en spaart zo je pols, arm, schouder en rug, ook als je langdurig moet stofzuigen. Met 125.000 toeren per minuut en een uitgekiend design rond veertien cyclonen, is de Dyson V15 Detect niet enkel de krachtigste draadloze steelstofzuiger, maar behoudt hij deze zuigkracht ook terwijl hij vuildeeltjes van elk formaat uit de luchtstroom weghaalt.

2. Laser

Ja, dat lees je goed, de speciale ‘illuminated’ vloerzuigmond voor harde vloeren is uitgerust met een geconcentreerde laserlichtstraal. Die schijnt onder een precies berekende hoek op de vloer en maakt zo stof en vuil zichtbaar dat normaal met het blote oog niet of nauwelijks te zien is. Zo geeft deze steelstofzuiger je het geruststellende gevoel dat er geen enkele plek is overgeslagen. En dat is overigens niet de enige vloerzuigmond van de Dyson V15 Detect met een unieke eigenschap.

3. Zicht op resultaat

Met een speciale sensor detecteert én meet de Dyson V15 Detect elk stof- en vuildeeltje dat wordt opgezogen en opgevangen. Daarbij maakt hij onderscheid tussen vier verschillende groottes: van 500 micrometer, zoals een suikerkorrel of vlo, tot 10 micrometer zoals allergenen en pollen. Ter info: 1 micrometer is 0,001 millimeter. Die telling laat zich helder aflezen van het scherm op de handgreep. Zo krijg je in real-time een wetenschappelijk bewijs van de diepe reiniging bij elke schoonmaakbeurt.

4. Automatisch keuze

Behalve om dat real-time inzicht in je schoonmaakprestaties te geven, gebruikt de Dyson V15 Detect die informatie ook om de zuigkracht automatisch aan te passen. Zo vraagt een tapijt altijd wat meer vermogen, terwijl het op een harde vloer met wat minder ook kan. Resultaat: schone vloeren zonder dat je motorvermogen en dus batterijlading verspilt. Weet overigens dat die batterij het onder normale omstandigheden tot een vol uur volhoudt. Als dat niet zou volstaan, dan klik je de lege batterij er makkelijk uit en een volle er weer in.

5. Voor dierenvrienden

Naast die speciale vloerzuigmond met laserlichtstraal komt de Dyson V15 Detect ook vergezeld van de gemotoriseerde Digital Motorbar-vloerzuigmond. Die scoort sterke prestaties op zowel harde vloeren als tapijten, maar valt vooral op door de revolutionaire antiklittechnologie. Huisdierharen hoef je nu niet langer om de haverklap uit de borstelharen te plukken. Ze worden nog tijdens het stofzuigen zelf uit de borstels verwijderd en meteen afgevoerd naar het stofreservoir. Dit is dus de ideale stofzuiger voor dierenvrienden!

6. Schone vloeren, schone lucht

Om te verhinderen dat een deel van het stof dat je zopas opzoog weer je woninglucht wordt ingeblazen, voorzien de ingenieurs bij Dyson de V15 Detect van een volledig afgesloten filtersysteem. Dat telt maar liefst vijf barrières, die alsmaar kleinere stofdeeltjes opvangen. Resultaat: 99,99 procent van microscopische kleine vuildeeltjes zo klein als 0,3 micrometer worden uit je woning (vloer en lucht) verwijderd. Ook handig: de fijnste filter hoef je niet te vervangen, maar kun je gewoon zelf afwassen.

7. Meer dan alleen maar vloeren

Met zijn handige, meegeleverde accessoires transformeert de Dyson V15 Detect in enkele klikken van een stofzuiger tot een kruimeldief of matrassenreiniger, of haal je er makkelijk stof mee weg van lagere tot hogere, en minder makkelijk te bereiken plekjes. Je auto of de mand van je huisdier? Geen probleem, dit is het mooie van snoerloze power en een steelstofzuiger die zich als geen ander een vriend van huisdieren bewijst.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()