Menu
Terug

De Dyson V8 Absolute combineert snoerloze zuigkracht met antiklittechnologie

24 oktober 2022

Een combinatie van continue, sterke zuigkracht en een lange autonomie. Innovaties die garant staan voor grondig én hygiënisch schoonmaken. En met speciale opties voor dierenliefhebbers. Mogen wij u voorstellen: de Dyson V8 Absolute, de meest budgetvriendelijke, maar verder compromisloze snoerloze stofzuiger van de grensverleggende technologiepionier die Dyson is.

Kracht en uithoudingsvermogen

Voor we de andere opties van de Dyson V8 Absolute aan de beurt laten, moeten we het eerst over de indrukwekkende basiscapaciteiten hebben. Van een stofzuiger verwacht je immers in de eerste plaats dat die over een sterke zuigkracht beschikt. Kwestie van alle vuil in een passage weg te nemen. Van een snoerloze stofzuiger verlang je daarbij ook dat de batterij lang genoeg meegaat. De Dyson V8 Absolute checkt deze twee vereisten met glans af. De intussen beproefde digitale motor genereert een extreem krachtige luchtstroom en met de batterij blijft die zuigkracht tot wel veertig minuten constant.

Dierenvriend

Speciaal voor dierenvrienden ontwikkelde Dyson de Motorbar-vloerzuigmond. Die heeft een eigen motor voor een gegarandeerd grondige reiniging. Hij is ook zo ontworpen dat je er nagenoeg elk plekje mee kunt bereiken waar je huisdieren kunnen komen. Daarbovenop is die zuigmond voorzien van Dysons nieuwste anti-klittechnologie. Je hoeft dus niet langer om de haverklap of na elke stofzuigbeurt zelf de haren uit de borstels te plukken. Die worden hier automatisch en zonder onhygiënische handelingen netjes naar het stofreservoir afgevoerd.

Over hygiëne gesproken

Het vuilreservoir laat zich makkelijk en hygiënisch leegmaken. Daarnaast vangt het uitgekiende filtersysteem in de volledig afgesloten behuizing 99,99% van microscopische vuildeeltjes tot 0,3 micron groot (of 0,0003 mm) op. Dat betekent dus ook de kleinste huidschilfers van je huisdieren. Een goede zaak als je weet dat die een gekende bron van luchtvervuiling binnenshuis vormen. Je meubels, traptreden, matrassen, auto en katten- of hondenmand kunnen ook makkelijk schoongehouden worden, want de Dyson V8 Absolute verandert binnen een handomdraai in een kruimelzuiger.

Stille, zachte power

De Dyson V8 Absolute is hard voor vuil, maar zacht voor de meer kwetsbare harde vloeren. De Fluffy-vloerzuigmond is voorzien van zacht geweven nylon dat grotere vuildeeltjes verwijdert, terwijl de antistatische koolstofvezelharen het fijnere stof aanpakken. Deze snoerloze stofzuiger is overigens ook zacht voor de oren. De Dyson-ingenieurs gingen voor een zo stil mogelijke werking. Gestroomlijnde luchtkanalen, akoestisch vilt, schuim en andere slimme innovaties absorberen zowel geluid als trillingen. Je ziet het, de Dyson V8 Absolute is dan wel de meest budgetvriendelijke snoerloze stofzuiger in de line-up van Dyson, maar hij offert daar noch prestaties, noch handige features voor op.

Profiteer snel

Tot 30 oktober 2022 loopt er een niet te missen promotie op de Dyson V8 Absolute (2022), V8 Extra (2022) en V8 Origin (2022). Daarmee bespaar je maar liefst 50 euro op deze toestellen én krijg je daar nog een accessoireset ter waarde van 100 euro bovenop. Die set bestaat uit een borstel voor hardnekkig vuil met stugge nylonborstelharen, een verlengstang die zich buigt en strekt, en een zachte afstofborstel.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()