Menu
Terug

De Kärcher SC2 Upright EasyFix zorgt voor hygiënisch schone vloeren

10 oktober 2022

Er is schoonmaken en er is hygiënisch schoonmaken. De Kärcher SC2 Upright EasyFix gaat voor die tweede optie. Met deze stoommop verwijder je stof, vuil en 99,99% van de huishoudelijke bacteriën. En dat zijn maar enkele troeven die dit toestel voor heeft op traditioneel stofzuigen en dweilen.

Voor elke situatie

Misschien is bij jou thuis de vloer de speelplaats van je kruipende baby, je dollende kinderen of van je huisdier(en). Maar ook als dat niet zo is, dan is die vloer ook een verzamelplek voor vuil en bacteriën. Je kunt natuurlijk stofzuigen en dweilen, maar deze traditionele schoonmaakmethodes worden steeds vaker verdrongen door de stoommop. En als die stoommop dan ook nog eens de troeven van deze SC2 Upright EasyFix van Kärcher kan uitspelen, tja …

Maximaal effect

De SC2 Upright EasyFix, in juni 2022 door Test-Aankoop verkozen tot Beste van de Test, zet indrukwekkende prestaties neer op harde vloeren zoals steen, tegels, PVC, laminaat of verzegeld parket. De EasyFix-vloermond met lamellen zorgt dat de stoom langdurig in contact blijft met de vloer voor een maximaal effect. Dat maakt dat dit toestel niet enkel vuil en stof verwijdert, maar ook tot 99,99% van de gebruikelijke bacteriën elimineert. Meer nog, op het hoogste stoomniveau doodt deze stoommop zelfs 99,999% van omhulde virussen zoals het corona- of griepvirus.

In dertig seconden gebruiksklaar

Deze sterke en vooral hygiënische prestaties vragen nagenoeg geen moeite van de gebruiker. Zeulen met een emmer en dweil behoort definitief tot het verleden. Omdat er niet met schoonmaakproducten gewerkt wordt, zit je achteraf ook niet langer met zeepresten. Minstens zo welkom is dat de SC2 Upright EasyFix in amper dertig seconden opgewarmd en gebruiksklaar is - je doet langer over het vullen van een emmer water. Over vullen gesproken: het uitneembare schoonwaterreservoir kan je makkelijk bijvullen zonder je schoonmaakbeurt te moeten onderbreken.

Voor nagenoeg alle vloertypes

Dankzij het intelligente en makkelijk te vervangen ontkalkingspatroon (gewoon instoppen en klaar) wordt de kalkaanslag automatisch uit het water verwijderd. Ontkalken hoeft dus niet. De SC2 Upright EasyFix laat je kiezen uit twee vooraf ingestelde stoomintensiteiten voor verschillende vloertypes, van tegels tot verzegeld parket. Met de apart verkrijgbare Carpet Glider-accessoire kun je er zelfs tapijten een diepe stoomreiniging mee geven.

Goed voor milieu en portemonnee

De SC2 Upright EasyFix scoort ook uitstekend als het gaat om duurzaamheid en energie-efficiëntie. Zo verbruik je bij het reinigen met stoom tot maar liefst 80% minder water dan met traditionele schoonmaakmethodes én vermijd je chemische stoffen in het afvoerwater. Bovendien bespaar je met de stoomreinigers van Kärcher tot 25% energie dankzij die innovatieve lamellentechnologie op de vloermonden. Dat je daardoor ook sneller klaar bent, is altijd mooi meegenomen. En net zoals alle andere Kärcher-toestellen is ook deze stoommop aan het einde van zijn levensduur voor meer dan 90% recycleerbaar.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()