Menu
Terug

De Philips EP2231/40 is er voor elk koffiemoment

21 april 2020

Keer op keer de perfecte espresso of cappuccino van verse koffiebonen? Met de volautomatische EP2231/40-espressomachine van Philips zet je die zonder complexe instellingen vooraf of lastig schoonmaakgedoe nadien.

Wat je zelf doet …

Soms wil je gewoon thuis genieten van lekkere koffie zonder dat je daarvoor een complexe baristaroutine moet doorploegen en liefst ook zonder dat je achteraf net zo lang bezig bent met het schoonmaken van melkreservoirs, -buisjes en opvangbakjes van je koffiemachine. Een verwachting waar Philips je precies in volgt met de volautomatische EP2231/40-espressomachine.

philips, ep2231/40, espresso, koffie

Omdat makkelijk ook kan

Natuurlijk zet je met de EP2231/40 ook een perfecte espresso, maar het is de LatteGo-feature die hem zo aantrekkelijk maakt voor liefhebbers van cappuccino’s en latte’s. Het LatteGo-melksysteem mixt bij hoge snelheid melk en lucht in de ronde melkopschuimkamer en voegt romig melkschuim toe aan je kopje. Op precies de juiste temperatuur en zonder te knoeien. Schoonmaken kan in enkele seconden onder de kraan of je stopt de twee onderdelen gewoon in de vaatwasser.

philips, ep2231/40, espresso, koffie

Van boon tot genieten

Dat Philips het zetten van verschillende koffievariëteiten zo makkelijk maakt als een druk op het intuïtieve aanraakscherm, doet niets af aan de kwaliteit van de bereiding. Noch van de opties die je krijgt om die helemaal naar je hand te zetten. Je kunt namelijk zelf de sterkte en hoeveelheid van je koffie instellen. Daarnaast behouden je favoriete bonen hun aroma langer dankzij de nieuwe afdichting. Die dempt tevens het geluid van de duurzame, keramische maalmolens die goed zijn voor minstens twintigduizend kopjes koffie.

Iedereen is anders

Het Aroma Extract-systeem van de EP2231/40 creëert de optimale balans tussen temperatuur en aroma. Dit door de watertemperatuur tussen de 90 en 98 graden Celsius te houden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd. Philips weet dat zuivere koffie zuiver water vraagt; daarom beschikt de EP2231/40 over het innovatie AquaClean-waterfilter. Dat betekent dat je vijfduizend kopjes lang niet hoeft te ontkalken, waarna het filter je zelf vertelt dat het aan vervanging toe is.

Troeven

  • Heerlijk schuimig: het LatteGo-melksysteem creëert romig en luchtig melkschuim.
  • Maak je eigen keuze: met het intuïtieve keuzemenu zet je koffie precies zoals jij die het liefst hebt.
  • Drie koffievarianten: gewone koffie, espresso en cappuccino in een handomdraai.
  • Perfect in balans: altijd de optimale balans tussen de juiste temperatuur en het lekkerste aroma.
philips, ep2231/40, espresso, koffie
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()