Menu
Terug

De PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB van De’Longhi zorgt voor de ultieme koffiesensatie

07 december 2021

Al wat jij hoeft te doen, is je favoriete koffiebonen kiezen. De De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB doet de rest en zorgt voor een perfect kopje koffie. Met slechts één druk op de knop tover je perfecte koffievariaties en melkdranken op tafel.

Bean Adapt-technologie

Een koffieliefhebber selecteert bonen met zorg of laat zich daarin bijstaan door een kenner. Omdat elke boon anders is en onder andere voorwaarden zijn optimale aroma prijsgeeft, voorziet De’Longhi de PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB van de Bean Adapt-techologie. Die past de instellingen van deze volautomatische espressomachine aan op basis van de door jou gekozen bonen. De maalgraad, hoeveelheid koffie en infusietemperatuur worden dusdanig ingesteld om de perfecte extractie en het ware aroma van jouw koffiebonen te garanderen.

LatteCrema

Bij een espresso zorgt de PrimaDonna Soul voor het perfecte cremalaagje. Gaat je voorkeur naar koffie met melk, dan komt het LatteCrema Systeem in actie. Dat mengt melk, lucht en stoom tot superieur melkschuim of warme melk. Zo maak je in totaal 21 soorten recepten met een druk op de knop. Kies klassiekers als Cappuccino, Flat White of Latte, of selecteer net zo makkelijk nieuwkomers als Long Black, Over Ice of Cortado. Verkies je soja- of amandelmelk? Geen probleem, het kan allemaal.

Uitgekiende bediening

De innovatieve technologieën en veelzijdigheid van deze volautomatische espressomachine worden je letterlijk onder de vingers gebracht op de grote full-touch kleurendisplay. Die geeft je een intuïtieve, maar uitgekiende interactie met alle mogelijkheden van dit toestel. De dranken die je helemaal naar jouw voorkeur getuned hebt en het vaakst bereidt, staan vooraan op de homepagina. Zo heb je altijd je favoriete drankje direct bij de hand.

Bonenexpert op zak

Met de Coffee Link App kun je elke bereiding vanop je smartphone opstarten, instellingen aanpassen of nieuwe recepten ontdekken. Het is ook via deze app dat je de PrimaDonna Soul vertelt welke bonen het toestel in zijn reservoir heeft en hoe daar de perfecte koffiesensatie uit te halen. En tenslotte nog een leuke cadeautip: scan binnen de twee weken na je aankoop de QR-code van je toestel en je krijgt van De’Longhi een Luxe Service-pakket cadeau, bovenop drie jaar garantie.

Troeven

  • Bean Adapt: haal altijd het beste aroma uit je favoriete koffiebonen.
  • LatteCrema: je bereidt moeiteloos perfecte koffie- en melkbereidingen.
  • Met één druk: kies uit 21 koffievariëteiten op het grote, intuïtieve aanraakscherm.
  • Coffee Link App: via de handige app geef je aan welke koffiebonen je kiest, ontdek je nieuwe recepten en personaliseer je je favoriete koffie.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()