Menu
Terug

De SteamOne SN200GG maakt een strijkijzer en strijkplank overbodig

23 december 2021

Snel kreuken uit je kleren verwijderen zonder je strijkijzer te moeten bovenhalen? Dat kan perfect met de SN200GG van SteamOne. Compact, krachtig en de reinigende werking van stoom doet daar nog een hygiënebonus bovenop.

Nog ‘effe snel’

Die blouse die je aan wilt doen, zou nog even snel gestreken moeten worden. Alleen heb je niet echt de tijd om je strijkplank en strijkijzer boven te halen - en ‘nog even snel’ gaat dat sowieso niet. Tenzij je beroep kunt doen op deze stoomontkreuker van SteamOne. Daarmee doe je dat in geen tijd en zonder gedoe. Dat gaat zelfs nog vlotter met je blouse nog gewoon op de hanger.

stoomontkreuker SteamOne

instant hit

Stoomontkreukers worden al langer gebruikt in de modewereld en kledingzaken. SteamOne bracht deze toestellen met succes naar een snelgroeiend aantal huishoudens. In grote lijnen kun je kiezen tussen twee modellen. Je hebt er waarbij het reservoir met stoomgenerator op de grond staat en de stoom via een slang door de stoomkop in het handvat stuurt. Daarnaast heb je modellen zoals de SN200GG waar het reservoir en de generator in dat handvat zijn ingewerkt. Beide types zetten even sterke prestaties neer. Het ultracompacte design van de SN200GG geeft je meer bewegingsvrijheid en hij kan zelfs mee in je reiskoffer.

SteamOne SN200GG

Totale controle

De SN200GG is amper 40 seconden nadat je hem hebt ingeschakeld klaar voor gebruik. Met het reservoir van 140 ml zit je goed voor 8 minuten stomen. Deze stoomontkreuker ligt aangenaam licht in de hand, terwijl het veilig ingewerkte verwarmingselement voor snelle en continue stoom zorgt. Je kunt kiezen tussen twee modi: Max en Eco. Daarnaast geeft ook de handige trekker in het handvat je controle over hoe krachtig de stoom door de gaatjes in de zoolplaat stroomt.

Hygiënisch effect

Behalve als ontkreuker kun je de SN200GG ook als opfrisser gebruiken. Stoom werkt immers bacteriedodend, neemt geurtjes weg en heeft zo een hygiënisch effect. De bewegingsvrijheid die deze SteamOne je geeft, maakt het ook perfect geschikt om zetels, overgordijnen, matrassen, je auto-interieur en nog veel meer op een reinigende stoombehandeling te trakteren. Maar eerst dus even snel die blouse.

Troeven

  • Topprestaties: de 1.800 watt sterke stoomgenerator is gebruiksklaar in 40 seconden.
  • Compact: extreme bewegingsvrijheid dankzij het compacte, ergonomische design.
  • Stoom à la carte: de Max- en Eco-modi zorgen steeds voor de juiste stoomkracht.
  • Hygiënisch: deze stoomontkreuker doodt bacteriën, neemt geurtjes weg en reinigt ook je zetels, overgordijnen en andere zaken.
ontkreuker
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()