Menu
Terug

Deze Philips LatteGo-espressomachine zet 12 koffievariëteiten

08 december 2020

Twaalf heerlijke koffievariaties met een druk op de knop? Met deze volautomatische espressomachine van Philips bereid je de perfecte kop koffie Een zijdezacht melkschuimlaagje mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Vorm én functie

Je koopt een koffiemachine niet om zijn uiterlijk, maar dat neemt niet weg dat de LatteGo EP5441/50 van Philips absoluut mag gezien worden. Het hoogwaardig en elegant design met de verchroomde voorzijde misstaat in geen enkele keuken-, kantoor- of andere setting. Het fraaie, gebruiksvriendelijke aanraakscherm laat je toe om een brede waaier aan variëteiten te zetten, met een druk op de knop. Of die in enkele intuïtieve stappen naar jouw smaak of die van je gasten aan te passen.

philips, lattego

LatteGo

Zo creëer je moeiteloos maar liefst twaalf verschillende koffievariëteiten met dit toestel. Van ‘gewone’ koffie tot espresso, cappuccino, latte macchiato, café au lait en vele andere. De koffiebereidingen met melk vragen geen extra handeling, met dank aan het slimme en handige LatteGo-systeem. Daarmee maak je die perfecte latte of voeg je een laagje zijdezacht en romig melkschuim bij je koffie. Precies op de juiste temperatuur en zonder te knoeien. Ook welkom: LatteGo is met zijn twee onderdelen en zonder buizen een heel makkelijk schoon te maken melksysteem. En dankzij het AquaClean-systeem zet je vijfduizend kopjes zonder het toestel te moeten ontkalken.

philips, lattego

Van boon tot mmmm…

Zoals de betere espressomachines vertrekt ook deze volautomatische espressomachine van vers gebrande bonen. Daarvoor beschikt dit model over 100% keramische molens met een hardheid en precisie om je tussen twaalf maalstanden te laten kiezen, van ultrafijn tot grof. Ze zijn ook zo duurzaam dat je goed zit voor minstens twintigduizend koppen koffie. De ingebouwde Coffee Customizer maakt dat je instellingen voor de sterkte en hoeveelheid heel eenvoudig aanpast naar jouw voorkeur.

Jouw latte is de mijne niet

Koffie op maat dus, maar om het je nog makkelijker te maken, kun je zo’n precies afgesteld recept dat jouw voorkeur geniet, opslaan in een van de vier gebruikersprofielen. Zo zet iedereen in huis zijn of haar kopje naar eigen recept. Er is zelfs een extra gastprofiel voorzien.

Troeven

  • Perfect melkschuimlaagje: het LatteGo-systeem zorgt voor zijdezacht en glad melkschuim.
  • À la carte: een dozijn koffievariëteiten met een druk op de knop, precies zoals jij ze het lekkerst vindt.
  • Coffee Customizer: een extra shot? De sterkte en hoeveelheid zelf aanpassen? Check en check!
  • Zonder omkijken: vijfduizend kopjes zonder ontkalken en het makkelijkst schoon te maken melksysteem.
philips, lattego
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()