Menu
Terug

Deze Samsung QuickDrive-wasmachine wast sneller met bubbels

04 november 2021

Soms is sneller wel beter. Zoals met de Samsung QuickDrive-wasmachines. Die halveren de wasduur, laten toe om kleding tijdens het wassen toe te voegen, onthouden je wasvoorkeuren en doen nog veel meer.

Q-Bubble

De QuickDrive WW80T754ABH/S2-­wasmachine telt heel wat troeven, maar voorop staat toch die QuickDrive-technologie waar ze haar naam aan dankt. Die verkort de wasduur immers tot vijftig procent. Met dank aan de unieke Q-Bubble-technologie die dynamische trommelrotaties combineert met extra watershots om krachtige bubbels te maken. Zo kan het wasmiddel veel sneller in de stoffen doordringen voor een snellere en tegelijk milde reiniging van je kleren.

QuickDrive wasmachine van Samsung

AddWash

Je hebt het wasprogramma al opgestart, maar hebt net die ontbrekende sok teruggevonden. Of je herinnert je dat een blouse morgen mee op weekend moet. Met de AddWash-deur van deze wasmachine voeg je snel en gemakkelijk kledingstukken en eventueel ook extra wasmiddel toe. Zelfs wanneer de was al draait. Dat is ook handig als je handgewassen kleding alleen wilt laten meespoelen of centrifugeren aan het einde van de wascyclus.

Super Speed combineert de dynamische trommelbewegingen van QuickDrive met de EcoBubble-technologie

Super Speed

De was in de helft van de tijd doen is geweldig, maar selecteer ‘Super Speed’ en je wast tot 5 kilogram in amper 39 minuten. Super Speed combineert de dynamische trommelbewegingen van QuickDrive met de EcoBubble-technologie. Die laatste zorgt ook voor een smetteloos schone was aan lagere temperaturen dan je gewend bent. Gevoelige huid? Je hoeft je geen zorgen meer te maken over wasmiddel­resten. De Speed Spray-functie verwijdert die immers met krachtige waterstralen.

Intelligent maakt efficiënt

Wassen met de Samsung QuickDrive WW80T754ABH/S2 is snel én eenvoudig. De slimme AI Control-functie personaliseert de wasbeleving door gewoontes zoals je meest gebruikte instellingen te onthouden en je zo de meest geschikte wasprogramma’s aan te raden. Ten slotte nog even je aandacht voor de Digitale Inverter-motor. Die is aangenaam stil en energiezuiniger dan een reguliere motor en hij gaat langer mee. Samsung geeft op deze motor niet voor niets tien jaar garantie.

Troeven

  • Twee keer zo snel: dynamische trommel­bewegingen en extra watershots halveren de wasduur.
  • Iets vergeten? Voeg het via de AddWash-deur toe aan de draaiende was.
  • 39 minuten: Zo snel was je met de Super Speed-functie.
  • Zoals jij het wilt: de wasmachine leert jouw wasvoorkeuren en stelt het beste programma voor.
Deze QuickDrive wasmachine van Samsung leert jouw wasvoorkeuren en stelt het beste programma voor.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()