Menu
Terug

Deze slimme AddWash-wasmachine van Samsung doseert zelf

21 december 2021

Gebruik nooit te veel of te weinig wasmiddel of wasverzachter! Daarvoor kun je rekenen op het slimme automatische doseersysteem van deze AddWash WW90T684ALE-wasmachine van Samsung. Wassen gaat supersnel en je kunt stoom inzetten voor extra hygiëne.

Automatische dosering

Te weinig wasmiddel en je was is niet helemaal schoon. Vaker nog gebruiken we juist te veel. Dat kost je meer, is nadelig voor het milieu en vaak blijven er zeeprestanten in je kleding achter die voor huidirritatie kunnen zorgen. Maar wat is dan precies genoeg? Wie een Samsung-wasmachine met AutoDose heeft, breekt zich daar het hoofd niet over. Dat automatisch doseringssysteem voegt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toe, voor elke hoeveelheid was. Het maakt dus niet uit of je trommel vol of halfvol zit.

In 59 minuten

Soms heb je alle tijd om een lange was te draaien, maar dat is lang niet altijd het geval. Daarom vind je op de AddWash WW90T684ALE de SuperSpeed-optie. Daarmee was je een volle trommel in slechts 59 minuten. Behoorlijk sneller dus dan een normaal wasprogramma en kleding komt schoon uit de wasmachine. Dat allemaal dankzij een combinatie van de EcoBubbles en krachtige waterstralen die snel wasmiddelresten verwijderen en de spoeltijd verkorten. Al naargelang de hoeveelheid was wordt ook de centrifugeersnelheid opgevoerd.

Bubbels reinigen grondig

Ook present in deze wasmachine is de beproefde EcoBubble-technologie. Daarbij wordt het wasmiddel opgelost, geactiveerd en omgezet in bubbels. Zo kan het dieper doordringen in de vezels en vuil losmaken, waardoor dat vuil en allerhande vlekken nog effectiever worden verwijderd. Met als niet onbelangrijk bijkomend voordeel: dat werkt even goed in warm als in koud water (15 graden Celsius).

Schoner met stoom

Het krachtige Hygiene Steam-programma werd ontwikkeld om de kwaliteit van een wasbeurt te verbeteren, zonder tijdrovende voorbehandelingen. Deze wasmachine is niet de enige die daarbij stoom inzet, maar in tegenstelling tot andere wordt de stoom geïnjecteerd onder in de trommel. Daardoor dringt die makkelijker en dieper door in je kledingstukken. Dit maakt hardnekkig vuil los en neutraliseert 99,90 procent van de bacteriën en inactieve allergenen, voor een hygiënischere reiniging van al je kleding.

Troeven

  • AutoDose: altijd de juiste automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter voor je was.
  • Supersnel: een volwaardige wasbeurt van een volle trommel wasgoed gebeurt in 59 minuten.
  • Hygiënisch met stoom: voor een diepe reiniging die ook bacteriën en allergenen verwijdert.
  • EcoBubble: was altijd efficiënt, ook op kleding- en energievriendelijke lagere temperaturen.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()