Menu
Terug

Deze Whirlpool-droogkast houdt je was uren fris dankzij FreshCare+

27 oktober 2020

Laat je agenda niet bepalen door je droogkast. In de FreshCare+-droger van Whirlpool blijft je was tot zes uur lang fris, en de 6TH SENSE-technologie zorgt voor een optimale droogcyclus, zelfs voor je meest delicate stofjes.

Herover je agenda

Wassen is meer dan de handeling van kleren in een wasmachine en droogkast stoppen, op een knop of twee drukken en ze er weer uithalen. Het vraagt ook om planning. Je moet berekenen hoe lang het precies zal duren en ervoor zorgen dat je thuis bent om die kleren na afloop zo snel mogelijk uit de droger te halen zodat ze niet verkreuken. Met FreshCare+ bevrijdt Whirlpool je van die verplichting.

whirlpool, droogkast, FT D 8X3WS

Minder gekreukt

FreshCare+ is dé oplossing om wasgoed na het einde van de droogcyclus fris te houden in de trommel. Zo haal je die was eruit wanneer jou dat het beste uitkomt. Dat kan tot wel zes uur later en zelfs dan lijkt en voelt het nog alsof je kleren nog maar net droog zijn. Dus uiteraard zonder nare geurtjes. Daarvoor houdt de FreshCare+ FT D 8X3WS-droogkast van Whirtpool met een intelligente regeling een temperatuur tussen 35 en 42 graden Celsius aan, terwijl zachte trommelbewegingen het luchtig houdt. Een niet onbelangrijk extra voordeel is dat je was er ook minder gekreukt uitkomt - en aangenaam warm voelt.

whirlpool, droogkast, FT D 8X3WS

Wol is welkom

Een andere troef is dat je er zorgeloos je wollen kleren aan kunt toevertrouwen. Met dank aan de Inverter-motor die zorgt dat de kleding zich vastklampt aan de zijkant van de trommels. Dat minimaliseert het scheuren van de vezels en andere beschadiging van je favoriete wollen trui. De droogkast is uitgerust met Whirlpools intussen bewezen 6TH SENSE-technologie. Daarbij registreren verschillende sensoren de hoeveelheid was in de trommel, de vochtigheid en de temperatuur. Met die gegevens bepaalt het toestel de optimale droogcyclus en stuurt continu bij. Zo bespaar je op tijd en op je energiefactuur.

Easy Clean

Wie zijn droogkast vaak gebruikt, weet dat de condensfilter regelmatig schoongemaakt moet worden en dat dat niet altijd een makkelijk karwei is. Daar brengt Whirlpool verandering in met de Easy Clean-filter. Daarmee hoef je niet langer een zware condensor uit het toestel te halen. Een nieuwe kleine filter verzamelt de pluizen in het condensatiegebied en dat laat zich veel makkelijker (en sneller) schoonmaken.

Troeven

  • FreshCare+: laat je was tot 6 uur na afloop van de droogcyclus in de droger zitten.
  • Zonder risico: wollen kleding met een handwaslabel kan zonder risico deze droger in.
  • 6th SENSE: een automatisch gestuurde, optimale droogcyclus die geen seconde langer duurt dan nodig.
  • Easy Clean: het schoonmaken van de filter was nog nooit zo makkelijk.
whirlpool, droogkast, FT D 8X3WS
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()