Menu
Terug

Domo DO714BL: blender voor gezond én zondig lekkers

07 mei 2020

Deze nieuwe blender van Domo staat altijd paraat. Voor heerlijke zondige cocktails met gemalen ijs in de late uurtjes, maar zeker ook voor die gezonde smoothie waarmee je de ochtend erna je kater probeert weg te werken.

Onmisbaar in 3-2-1

Domo heeft als slagzin ‘Een feest in huis!’ en deze nieuwe blender past volledig in dat plaatje. Zo kun je er ijs mee malen en geef toe, dat doe je toch vooral om heerlijke cocktails of alcoholvrije mocktails mee te maken. Of misschien om - net zo feestelijk - oesters mee te serveren. Twee ideeën, maar deze blender kan nog veel meer.

domo, do714bl, blender
domo, blender

Smoothies

De hele dag door bewijst deze blender zich al snel als onmisbaar. Zo begin je lekker gezond met een fruit- of groentesmoothie. Die heb je met de DO714BL in geen tijd bereid. Als gezond ontbijt, als opkikker voor onderweg of als voedzame lunch. Een proteïneshake voor na het sporten? Zo gepiept met deze blender van Domo.

domo, blender
domo, do714bl, blender

Onvermoeibaar

Ook na de lunch zijn er heel wat momenten waarop de Domo DO714BL van nut kan zijn. Deins er niet voor terug om hem in te zetten bij tal van dagdagelijkse keukenklusjes. Denk aan de tijd die je bespaart door er groenten mee fijn te hakken. Of sauzen mee te mixen. De meng- en schenkkan is van glas, dus dat kunnen ook warme sauzen zijn. En omdat die mengkan een meer dan behoorlijke capaciteit van anderhalve liter telt, mix je er net zo makkelijk een gezinsportie soep mee. En zelfs daar houdt het niet bij op. Google “dingen die je met een blender kunt maken” en je weet waarom je nooit meer zonder kunt.

domo, blender

Elegante eenvoud

De Domo DO714BL laat je uit twee snelheden kiezen: een voor lichte vloeistoffen en een voor dikkere, of vaste ingrediënten. Daarnaast is er nog een pulsefunctie voor die korte, snelle boost. De blender bereikt onmiddellijk de gewenste snelheid en stopt net zo prompt. Dat laat toe om heel precies te mixen. De glazen kan is net zoals het uitneembare mes makkelijk te reinigen en dat doe je dankzij de ingebouwde beveiliging zonder risico. Ook handig: een aangenaam grote vulopening in het deksel. Dus geen extra fijn snijwerk van ingrediënten die je tijdens je bereiding toevoegt.

domo, blender

Troeven

  • Gezinsporties: maak anderhalve liter lekkers in een keer.
  • Ideaal voor cocktails en mocktails: krachtig genoeg om ijs en ook noten te vermalen.
  • Precisie: instant-topsnelheid en -stop garanderen perfecte mix.
  • Twee snelheden en pulse-knop: voor lichte en zware of vaste ingrediënten.
domo, do714bl, blender
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()