Menu
Terug

Dyson V11 Absolute Extra Pro: steelstofzuiger met power, zonder snoer

29 oktober 2020

Laat het aan Dyson over om de lat weer wat hoger te leggen. De V11 Absolute Extra Pro heeft extreme zuigkracht, een slimme zuigmond en dankzij de extra batterij nu ook een indrukwekkende autonomie op elk vermogen.

Compromisloze zuigkracht

Wie wil er niet genieten van de bewegingsvrijheid en andere voordelen van snoerloos stofzuigen? Liefst zonder een evenwicht te zoeken tussen zuigkracht en hoe lang de batterij het volhoudt. Zoek je het allerbeste in prestaties én autonomie, dan kom je snel uit bij de Dyson V11 Absolute Extra Pro. We zouden het kunnen hebben over de superieure batterij en de motor die aan 125.000 toeren per minuut extreme zuigkracht opwekt. Of over het ontwerp dat vuil en stofdeeltjes geen kans geeft om de filter te verstoppen, zodat die zuigkracht altijd optimaal blijft. Maar de technologische huzarenstukjes onder de motorkap zijn voor jou uiteindelijk minder belangrijk dan het resultaat: een betrouwbare, compromisloze en continue zuigkracht.

Autonomie à volonté

De V11 Absolute Extra Pro dankt zijn sterke prestaties ook aan de manier waarop de zuigkracht slim aangewend wordt. Zo past de Torque-vloerzuigmond in Auto-modus de zuigkracht aan het vloertype aan. Je kunt dus van tapijt naar harde vloer of omgekeerd zonder van zuigmond te veranderen. De stugge nylonborstels in de zuigmond dringen diep door in het tapijt om vuil te verwijderen, terwijl koolstofvezelharen fijn stof van harde vloeren losmaken.

Dyson V11 Absolute Extra Pro

Alle controle

Wie zelf de controle over de zuigkracht en gebruiksduur verkiest, vindt die in de drie standen. Daar helpt de batterijbesparende triggergreep een handje, alsook het LCD-scherm waarop je de systeemprestaties real-time kunt aflezen. Handig, maar veel afwegen komt bij dit model niet kijken. Het scoort immers een opmerkelijke autonomie. Volstaat die ene batterijlading niet, dan ruil je de batterij makkelijk voor een andere. Die krijg je er bij dit model gratis bij! Na gebruik haak je de steelstofzuiger in het oplaadstation. Dat hang je aan de muur of aan de meegeleverde Floordock.

Hygiëne

De V11 Absolute Extra Pro beschikt over een geavanceerd filtersysteem dat bestaat uit maar liefst zes lagen. Dat vangt 99,97 procent van de fijnste stofdeeltjes (tot 0,3 micrometer), pollen en allergenen op, en blaast dus enkel schone lucht je woning weer in. Net zo hygiënisch is het handige, gerichte point-and-shoot-mechanisme waarmee je het stofreservoir leegt. Met een grotere capaciteit van 0,76 liter hoef je dat overigens minder vaak te doen.  Dyson bestempelt de V11 Absolute Extre Pro niet voor niets als premiummodel onder de snoerloze stofzuigers, wat wij alleen maar kunnen beamen.

Troeven

  • Zuigkracht: verschillende geavanceerde technologieën werken in tandem voor een extreme zuigkracht.
  • Alle vloertypes: de Torque-vloerzuigmond past de zuigkracht automatisch aan het vloertype aan. De Fluffy-vloerzuigmond is speciaal voor harde vloeren.
  • Zo lang je wilt: slim batterijbeheer en een verwisselbare meegeleverde batterij zorgen voor een bijna ongelimiteerde autonomie, tot 120 minuten!
  • Hygiënisch: een zeslaagse filtratie en het handig te legen reservoir houden de lucht schoon.
Dyson V11 Absolute Extra Pro
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()