Menu
Terug

Efficiënt wassen en drogen met deze wasmachine en droogkast van AEG

28 oktober 2021

Natuurlijk wil je zo efficiënt mogelijk wassen en drogen. En je wilt tegelijk je kleren beschermen. Laat dat met een gerust hart over aan de L8FE96OKO ÖKOMix-wasmachine en T8DEE95S AbsoluteCare-droogkast van AEG.

Wassen met ÖKOMix

Bij een ÖKOMix-wasmachine van AEG worden het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water, opgelost en volledig geactiveerd. Dat alles nog voor ze in de trommel terechtkomen. Zo wordt elke vezel grondig gereinigd en verzorgd. Dat laat op zijn beurt het ÖKOPower-programma toe om een gemengde lading grondig te reinigen in slechts 59 minuten. En dat ook nog eens bij lagere temperaturen dan je zou verwachten.

Fris en veilig

Korter en minder warm wassen is beter voor je kleding. Het houdt ze langer mooi en in vorm. Dat je zo ook energie bespaart, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Die duurzame en zuinige efficiëntie tonen deze toestellen ook met hun ProSense-technologie. Die weegt automatisch elke lading en past het programma aan zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Ook welkom: deze wasmachine van AEG gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen. Zo kun je ze meteen weer dragen en hoef je sowieso minder te strijken.

Drogen met AbsoluteCare

Dankzij AEG’s AbsoluteCare-systeem kun je alles wat je in de wasmachine stopt nu ook met een gerust hart aan de droogkast toevertrouwen. Van de zachtste wollen trui tot een alledaags zakelijk overhemd of een ski-jas. De AbsoluteCare-droogkasten kunnen de trommelbeweging en temperatuur nauwkeurig op je was afstemmen. Dat voorkomt krimpen, behoudt de vorm van je kleding en kan in sommige gevallen zelfs herstellend werken.

SensiDry

Zo wordt wol bijvoorbeeld tegen de trommel aangedrukt, zodat het plat kan drogen. Outdoorkleding krijgt dan weer precies die warmte die nodig is om hun waterdichtheid te behouden. Ook het drogen kan op lagere temperaturen. De SensiDry-technologie onttrekt vocht aan stoffen bij een temperatuur die de helft lager ligt dan bij traditionele droogkasten, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Zo worden de stoffen nooit blootgesteld aan onnodige hitte.

Troeven

  • Veilig: wassen en drogen met zorg voor elk kledingstuk.
  • Zuinig: verbruik minder energie door minder warm en korter te wassen of drogen.
  • Op maat: slimme technologieën passen de was- en droogcycli aan de trommelinhoud aan.
  • Zonder compromissen: sneller en zuiniger, maar dat gaat nooit ten koste van de prestaties.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()