Menu
Terug

Efficiënter koel en langer vers met LG’s koel-vriescombinaties

05 mei 2020

Met de nieuwe koel-vriescombinaties met de innovatieve DoorCooling-technologie gaat LG voluit voor duurzaamheid. En je eten blijft langer vers. En ze gaan langer mee. En ze springen slimmer om met energie. Win-win-win-win!

Warmte buitenhouden

Elke keer je de deur van de koelkast opent, warmt de lucht binnenin op. Dat is slecht voor je eten en je toestel moet extra toeren draaien om alles weer koud te krijgen. De DoorCooling-technologie die LG in deze nieuwe koel-vriescombinaties opvoert, is tegelijk ingenieus en uitzonderlijk efficiënt. Daarbij wordt net achter de deuropening van bovenaf koude lucht de koelkast ingeblazen. Dat creëert een luchtgordijn dat opwarmen tegengaat. Het koelt ook moeilijker koud te houden plekjes, zoals de deurvakken.

LG, GBB71PZEFN, GBB61DSHZN, koel-vries

Vers is meer dan een datum

De Linear Cooling-technologie controleert nauwgezet de temperatuur in de koelkast. Dat maakt dat die nooit meer dan een halve graad schommelt. De DoorCooling- en Linear Cooling-technologieën samen zorgen ervoor dat je producten tot 32 procent sneller op de ideale bewaartemperatuur gebracht worden. Fresh Balancer houdt dan weer het vocht op dezelfde plek, terwijl bewegende regelaars de optimale vochtigheid handhaven voor groenten en fruit. Dat allemaal samen zorgt er niet enkel voor dat je eten langer vers blijft en dat je het langer kunt bewaren, zo behoudt het ook zijn originele kleur, textuur, smaak en geur.

LG, GBB71PZEFN, GBB61DSHZN, koel-vries

Bedrijfszeker

Onder de motorkap van deze stille koel-vriescombinaties ronkt de Inverter Linear Compressor. Een staaltje van technologisch vernuft, maar het belangrijkste dat je daarvan moet weten, is dat deze compressor niet alleen energiezuiniger, maar ook efficiënter werkt. Dankzij de talrijke innovaties zijn deze modellen zeer energiezuinig en prijkt een A+++ op het energielabel. Een ander, minstens zo interessant voordeel van die Inverter Linear Compressor is dat hij minder snel slijt. Deze koel-vriescombinaties van LG komen dan ook met een garantie van maar liefst tien jaar!

Wat een slim ding!

Deze koel-vriescombinaties van LG zijn ook uitgerust met de intelligente SmartThingQ-technologie. Die laat je toe om via de ThinQ-app op je smartphone altijd en overal een oogje op je toestel te houden en eventueel vanop vakantie bij te sturen als dat nodig blijkt. SmartThingQ laat ook toe om bij eventuele problemen de onderhoudsdienst van LG rechtstreeks een snelle en correcte diagnose te laten stellen. Tenslotte, de Zero Clearance-technologie maakt het mogelijk om de lades helemaal te openen tot negentig graden, zodat je overal gemakkelijk bij kunt.

Troeven

  • Snel weer koud: koude lucht koelt de koelkast sneller weer af nadat de deur open is geweest.
  • Langer vers: se binnentemperatuur schommelt nooit meer dan een halve graad.
  • Smart-home: met de ThinQ-app kun je altijd en overal verbinding maken met deze koel-vriescombinaties.
  • Geruisloos: deze koel-vriescombinaties zijn extreem stil.
LG, GBB71PZEFN, GBB61DSHZN, koel-vries
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()