Menu
Terug

Flexibel koelen en vriezen doe je met deze koel-vriescombinatie van Samsung

31 augustus 2021

Tijdelijk minder vries- en meer koelruimte nodig? Met deze tweedeurs koel-vriescombinatie van Samsung pas je de grote binnenruimte helemaal aan naar jouw voorkeur, of feest- of vakantieplannen.

Smart Conversion

Iedereen lijkt het erover eens dat technologie ten dienste moet staan van de mens en niet omgekeerd. Met deze Amerikaanse koel-vriescombinatie laat Samsung zien hoe je dat in de praktijk brengt. De Smart Conversion-functie geeft je de keuze uit vijf configuraties. Zo is er de standaardmodus met links de vriezer en rechts de koelkast. Heb je meer koelruimte nodig? Dan zet je dat linker gedeelte om van vriezen naar koelen, en je hebt een megakoelkast. Vertrek je op vakantie? Zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer. Wil je de vriezer schoonmaken? Schakel alleen het vriesgedeelte uit voor een schoonmaakbeurt. Even minder ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast.

Samsung RS8000A-koel-vriescombinatie

SpaceMax

Die flexibiliteit in het inrichten van de koel- en vriesruimtes gaat hand in hand met de indrukwekkende inhoud. Met een capaciteit tot 641 liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en vriezer. Daarbij zorgt de unieke SpaceMax-technologie voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn - meer binnenruimte zonder dat de buitenafmetingen of het energieverbruik toenemen.

Precies gekoeld

Twin Cooling Plus werkt met gescheiden luchtstromen voor het koel- en vriesgedeelte. Dat zorgt in elke koelzone voor de optimale temperatuur en vochtigheidsgraad. Samen met de Precise Chef Cooling-technologie houdt dat de versheid, smaak en textuur van je etenswaren langer in stand. Het maakt zelfs dat je voedingswaren tot twee keer zo lang bewaren!

Snel op temperatuur

Daarnaast gaan er onder het strakke en moderne design van deze Amerikaanse koelkast nog heel wat andere troeven schuil. Zoals het naadloos geïntegreerde bedieningspaneel, en de ijs- en waterdispenser. Ook handig: met een druk op de knop blaast de Power Cool-feature intens koude lucht de koelkast in. Zo kun je je favoriete drankjes of je boodschappen razendsnel koelen. De Power Freeze-knop doet hetzelfde in de vriezer om snel roomijs in te vriezen of ijsblokjes te maken. En dankzij de Digital Inverter Compressor gebeurt dat allemaal stil, energiezuinig en milieuvriendelijk.

Troeven

  • Smart Conversion: pas de koel- en vriesinhoud aan al naargelang je noden.
  • SpaceMax: een grotere binnenruimte zonder grotere buitenmaten of meer stroomverbruik.
  • Twin Cooling Plus: aparte koelstromen vermijden geurtjes en houden alles langer vers.
  • Power Cool & Freeze: je eten en drankjes meteen koud, en roomijs is meteen ingevroren.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()