Menu
Terug

Intensere koffie-ervaring met de Philips Senseo Viva Café HD6564/60

04 december 2019

Jij houdt van intense koffie, je partner verkiest een zachtere smaak. Met de Senseo Viva Café HD6564/60 van Philips krijgen jullie wat je wenst dankzij de Duo Select-functie. Kies deze koffiemachine en ontvang nu een cadeaupakket ter waarde van vijftig euro!

Pure sensatie

De Duo Select-functie zorgt voor een echte smaaksensatie. Je dagelijkse bakje troost in de ochtend - en waarom ook niet ’s avonds - wordt heerlijker dan ooit, want de elegante Senseo Viva Café HD6564/60 van Philips geeft je twee manieren om een kopje koffie te zetten. Draai naar links voor de vertrouwde Senseo-smaak, draai naar rechts voor een romige, intensere smaak. Geniet zo van een intensere smaak en koffie-ervaring - net wat je nodig hebt om de dag goed te starten of om een kleine boost te krijgen als de gevreesde middagdip zich aanmeldt!

senseo

Heerlijk om te drinken

De Senseo Viva Café HD6564/60 brouwt de heerlijkste koffie zoals jij die graag hebt. De finishing touch wordt geleverd door de Crema Plus-feature, waardoor je kopje koffie wordt afgewerkt met een fluweelzacht, fijn crèmalaagje. Heeft je partner er ook zin in gekregen? Met de 1- of 2-knop zet je in een keer een of twee kopjes Senseo-koffie. Want samen genieten, dat is dus veel plezanter! Nu nog beslissen welke van de vele Senseo-koffieblends en -smaken je gaat kiezen.

senseo

Superhandig in gebruik

Philips heeft er alles aan gedaan om de Senseo Viva Café HD6564/60 heel praktisch te maken. Koffiezetten kun je ’s morgens heel snel dankzij de Onmiddellijk Starten-functie en na dertig minuten inactiviteit schakelt het toestel zichzelf uit. Bovendien heeft Philips deze koffiemachine tienduizend keer getest om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Beschadiging door kalkvorming bijvoorbeeld, wordt voorkomen omdat je tijdig een waarschuwing krijgt om te ontkalken.

Senseo verwent je!

Kies vóór 5 januari 2020 (de aankoop, want registreren kan tot uiterlijk 19 januari 2020) voor de Senseo Viva Café HD6564/60 en je wordt extra verwend. Van Philips ontvang je een groot cadeaupakket ter waarde van vijftig euro waarmee je volgende kopje koffie hemels wordt. Niet alleen ontvang je een pak met 36 Classic Senseo-pads en 8 Cappuccino-pads zodat je meteen van de koffie kunt genieten, maar ook twee gezellige mokken en twee speciale designlepels van Senseo. Een reep lekkere Milka-chocolade, een receptenboekje met verrassende koffiebereidingen en een gezellig fleecedekentje maken het pakket helemaal af! Meer informatie over deze actie vind je op www.philips.be/acties.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()