Menu
Terug

Kenwood Titanium Chef Patissier XL: ook wegen en opwarmen met de keukenrobot

02 maart 2021

Ben jij een gedreven hobbykok of thuisbakker die net dat beetje meer verwacht van een keukenrobot? Dan krijg je met de Titanium Chef Patissier XL van Kenwood een keukenhulp helemaal op jouw maat.

Verleg je culinaire grenzen

Zelfs de meest gedreven hobbykok en thuisbakker wijst een goede keukenhulp niet af. Zeker niet wanneer die met precisie en veelzijdigheid je culinaire ambities naar een hoger niveau tilt. Beeld je een keukenrobot in waarin je deeg kunt laten rijzen en je ingrediënten laat smelten. Een toestel dat uitgerust is met een ingebouwde weegschaal, een intuïtief aanraakscherm met voorgeprogrammeerde functies, mengkomverlichting en nog veel meer. Dat is wat Kenwood met de Titanium Chef Patissier XL naar jouw keuken brengt.

kenwood, Titanium Chef Patissier XL

EasyWarm

De EasyWarm-kom maakt een wereld van verschil voor elke thuisbakker. Deze technologie warmt de mengkom op. Dat laat je toe om nog meer stappen en handelingen van je recepten aan de keukenrobot toe te vertrouwen. Denk bijvoorbeeld aan het smelten van boter of chocolade. Dat gaat in deze mengkom overigens 33% sneller dan met een standaard Kenwood-mengkom en 33% sneller chocolade smelten dan in een klassieke au bain-marie (intern getest met 500 gram deeg en 100 gram chocolade). Je maakt zo ook minder pannen vuil. En minstens zo aantrekkelijk voor elke thuisbakker: de warme kom vermindert de rijstijd van deeg met maar liefst een derde!

kenwood, Titanium Chef Patissier XL

Wegen zonder gedoe

De ingebouwde EasyWeigh-weegschaal bespaart je tijd, gemors én afwas. Je kunt er de ingrediënten gewoon in de mengkom mee wegen. Het gewicht lees je af op de heldere display, die ook perfect leesbaar blijft als de mengarm omhoog staat. Die weegschaal is ook te gebruiken met een van de optionele accessoires van de Titanium Chef Patissier XL. Je weegt dus net zo makkelijk in de blender, foodprocessor of sapcentrifuge.

Creativiteit voor iedereen

De Titanium Chef Patissier XL is niet enkel geschikt voor de hobbykok en thuisbakker. Ook wie met minder zin, tijd of zelfvertrouwen in de keuken staat, doet er zijn voordeel mee. Dankzij het intuïtieve BakeAssist-aanraakscherm heeft iedereen het mengen en mixen altijd onder controle. Bijna elke taak vraagt niet meer dan een of twee tikken op het aanraakscherm. Daarnaast telt deze keukenrobot ook zes handig voorgeprogrammeerde functies.

Troeven

  • Makkelijk warm: verwarm de mengkom voor het smelten van ingrediënten en rijzen van deeg.
  • Makkelijk wegen: rechtstreeks wegen in de mengkom of gemonteerde accessoire.
  • Simpele aanraking: de intuïtieve display zorgt voor controle en handige voorgeprogrammeerde functies.
  • Mengkombundel: deze keukenrobot is voorzien van moeiteloos uitwisselbare roestvrijstalen mengkommen van vijf en zeven liter.
kenwood, Titanium Chef Patissier XL
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()