Menu
Terug

Klaar voor de zomer: LG InstaView-koelkasten met UV Nano & Craft Ice

15 juli 2021

Innovatieve troeven in overvloed bij de nieuwe InstaView-koelkasten van LG: het handige Door-in-Door-systeem, een buitenwand die doorzichtig kan worden, UV Nano voor gezond ijswater en koele drankjes dankzij Craft Ice.

Twee keer kloppen

Hoe vaak gebeurt het je niet dat je de koelkast opent enkel om te kijken of je nog genoeg frisdrank koud hebt staan. Om ze vervolgens gewoon weer te sluiten omdat iemand anders dat laatste blikje er al heeft uitgenomen. Alleen de LG-koelkasten met InstaView voorkomen dat je voor niets koele lucht laat ontsnappen en je koelkast aan het werk zet om zo snel mogelijk weer de juiste, voedselveilige temperatuur te bereiken. InstaView staat immers voor de revolutionaire technologie waarmee twee tikjes op het deurpaneel volstaan om een stuk daarvan doorzichtig te maken.

Door-in-door

Deze InstaView-koelkasten, verkrijgbaar in een zwarte en brushed steel-uitvoering, kregen een aanzienlijk groter glaspaneel, voor een nog beter zicht op de inhoud van je koelkast. Dat venster is echter niet de enige slimme vondst waarmee ze nodeloos verlies van koude lucht voorkomen. Zo is er het Door-in-Door-systeem, letterlijk een deur in de deur. Items die je vaak gebruikt, kun je er nu uitnemen en weer terugzetten zonder de hele binnenruimte aan de buitenlucht bloot te stellen. Deze koelkasten scoren op zich al een uitstekende energie-efficiëntie en die wordt er met deze innovaties nog beter op.

Superieur ijs

De InstaView-koelkasten zijn nu ook voorzien van de UVNano-technologie. Die garandeert een bijzonder hygiënische watertapkraan door elk uur maar liefst 99,99 procent van de bacteriën te verwijderen. Dat betekent ook hygiënisch ijs en dankzij de LG Craft Ice-feature komt dat ijs ook in de vorm van ballen die uiterst langzaam smelten. Zo blijven je drankjes langer koel zonder dat de smaak verwatert.

Minder voedselbederf

Ook deze koelkasten gebruiken de LINEARCooling-technologie. Die minimaliseert temperatuurschommelingen en zo de belangrijkste oorzaak van voedselbederf. DoorCooling+ zorgt voor een gelijkmatige koeling in de koelruimte. Daarbij wordt een luchtstroom ingezet die uit ontluchters naast de deuropening komt. Metal Fresh, de metalen afwerking van de achterwand binnenin, geeft deze LG-koelkasten de
premiumuitstraling die ze verdienen.

Troeven

  • InstaView: een helder zicht op je koelkastinhoud zonder de deur te moeten openen.
  • Door-in-Door: handige toegang tot vaak gebruikte items in een afzonderlijk koelvak.
  • LG Craft Ice: maak ijsballen die heel langzaam smelten.
  • UV Nano: het water uit de tapkraan wordt elk uur van bacteriën ontdaan.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()