Menu
Terug

Koel meer, langer en zuiniger met de koel-vriescombinaties van LG

04 juni 2020

Meer ruimte in de koelkast en diepvriezer, en een indrukwekkend laag energieverbruik? Met deze Amerikaanse koel-vriescombinatie van LG bespaar je zowel in de supermarkt als op je energiefactuur.

Alleen maar voordelen

Vroeger kenden we die koelkasten met de twee deuren naast elkaar vooral uit Amerikaanse films. Vandaag vinden ze hun weg alsmaar vaker naar onze Belgische keukens. LG maakt die koel-vriescombinatie extra aantrekkelijk door een grote inhoud hand in hand te laten gaan met een al even indrukwekkende energie-efficiëntie.

lg, koel-vriescombinatie

Zuinig, duurzaam hart

LG telt een ruim assortiment Amerikaanse koelkasten en onder het strakke design van elk daarvan zit de Inverter Linear Compressor. Die is zo ontworpen dat je toestel veel stiller is en de compressor minder snel slijt. Je krijgt er niet voor niets tien jaar garantie op. Net zo belangrijk is dat die compressor de koelkasten ook veel energie-efficiënter maakt. Indrukwekkend voor een toestel met een koel- en vriesinhoud van maar liefst 405 en 196 liter!

lg, koel-vriescombinatie

Vers zonder geurtjes

Daar houden de innovaties niet op. Zo vermijdt LG’s Total No Frost-systeem ijsvorming en condensatie. Wat op zijn beurt ook een hogere energie-efficiëntie oplevert. Het Pure N Fresh-filter zorgt voor schone en frisse lucht. Een ventilator jaagt de lucht door een aantal filterlagen en daarna via verschillende ingangen de koelkast weer in. Nooit meer vieze geurtjes dus! En wie veel groenten en fruit in zijn koelkast bewaard, zal ook blij zijn met het Moist Balance Crisper-systeem dat de vochtigheidsgraad constant houdt, waardoor bijvoorbeeld een krop sla gevoelig langer kraakvers blijft.

Even tikken

De meeste koel-vriescombinaties van LG tellen vier deuren, maar de GSJ461DIDV en de GSJ560PZXV voegen er daar nog eentje aan toe. De zogenaamde Door-in-Door, die nagenoeg onzichtbaar is ingewerkt in de rechterbovendeur. Via deze kleine deur kun je nog eenvoudiger bij veel gebruikte producten zonder verlies van gekoelde lucht uit het hele koelvak. De GSI960PZAZ met InstaView voegt daar nog een unieke feature aan toe. Tik twee keer op dat Door-in-Door-paneel en het wordt transparant. Zo zie je wat er nog in de koelkast staat, zonder dat daarvoor de deur open moet.

Troeven

  • Minder betalen: slimme innovaties schroeven je energieverbruik met 32 procent terug.
  • Hamsteren: je kunt veel meer kwijt in de grote koel- en vriesruimtes.
  • Kraakvers: fruit en groenten behouden langer hun kleur, smaak en textuur.
  • Total No Frost: geen ijsaanslag of condensatie. Dus nooit meer ontdooien of ijs krabben.
lg, koel-vriescombinatie
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()