Mediamarkt Logo
Kies een winkel
Toon alle winkels
MM logo red

Keuken

diepvriezer - preview
Keuken

Welke diepvriezer kopen? Wij geven je advies & tips

Een diepvriezer is een onmisbaar toestel in de keuken. Hij is ideaal voor het bijhouden van etensrestjes en groenten uit de tuin, en laat toe dat je ingrediënten voor veel maaltijden in huis haalt. Maar wat moet je weten om een diepvriezer te kopen? Dat vertellen we je hier. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om je lokale MediaMarkt-winkel binnen te stappen en advies te vragen. Je kunt ook terecht online of telefonisch bij onze webwinkel.

Lees meer over
keramische-inductiekookplaat - header
Keuken

Wat is het verschil tussen een keramische en een inductiekookplaat?

Lees meer over
Symbolen microgolf - preview
Keuken

Wat betekenen de symbolen op een combi-microgolfoven?

Lees meer over
Bekijk alle Keuken artikelen (75)
Je koelkast indelen: hoe ga je best te werk?
Koelkasten

Je koelkast indelen: hoe ga je best te werk?

De indeling van je koelkast heeft vaak te maken met gewoontes. Maar wist je dat een juiste indeling ervoor zorgt dat je producten langer vers blijven? Tijd dus om die oude gewoontes overboord te gooien en je koelkast te reorganiseren. Zo geniet je langer van je favoriete etenswaren en ga je verspilling tegen.

Lees meer over
Hoeveel energie verbruikt een diepvries?
Keuken

Hoeveel energie verbruikt een diepvries?

Er zijn meerdere factoren die het energieverbruik van een diepvries beïnvloeden. Denk maar aan het energielabel en model van de diepvriezer, zijn grootte en ouderdom, en de temperatuur van zowel de diepvries zelf als zijn omgeving. Op deze pagina leggen we uit waarop je kunt letten om energie te besparen en delen we het gemiddelde verbruik van een diepvries volgens zijn energieklasse en model.

Lees meer over
Alles over nismaten: kies de juiste afmetingen voor inbouwapparaten
Keuken

Alles over nismaten: kies de juiste afmetingen voor inbouwapparaten

Een inbouwapparaat zit verborgen in een nis achter je kastdeur, waardoor het naadloos in de keuken opgaat. Om keukentoestellen te kiezen die in de kastruimte passen, is het belangrijk dat je de nismaten van je keuken kent. MediaMarkt helpt je op weg met de standaardafmetingen van inbouwapparatuur zoals koelkasten, diepvriezers, ovens, microgolfovens, kookplaten en vaatwassers.

Lees meer over
Waarom kiezen voor een oven met pyrolyse?
Keuken

Waarom kiezen voor een oven met pyrolyse?

Als jij soms ook te lang wacht om je oven schoon te maken, dan weet je wellicht dat het niet vanzelfsprekend is om het toestel weer helemaal proper te krijgen. Een grondige schoonmaakbeurt kost je al snel veel tijd en moeite. Maar wist je dat er ook ovens bestaan die zichzelf reinigen, zodat je dit niet met de hand hoeft te doen? Zo’n oven heet een oven met pyrolyse. Je leest er hier meer over.

Lees meer over
koffiemachines met bonen - preview
Koffiemachines

De beste koffiemachines met bonen

Koffiemachines met bonen winnen gestaag aan populariteit dankzij hun luxueuze flair en gebruiksvriendelijkheid. Je zet niet enkel kwaliteitskoffie met een koffiebonenapparaat, het is ook een stijlvolle blikvanger in je keuken. Bij MediaMarkt vind je een breed scala aan koffieapparaten met bonen, verkrijgbaar in diverse kleuren. Op deze pagina gaan we hier dieper op in.

Lees meer over
nespresso apparaat ontkalken
Koffiemachines

Hoe ontkalk je een Nespresso-apparaat?

Een Nespresso-machine zorgt elke dag voor heerlijke koffie, maar kalkaanslag kan de smaak negatief beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om het apparaat regelmatig te ontkalken. Op deze pagina ontdek je verschillende methodes om je Nespresso-apparaat doeltreffend te ontkalken, zodat de koffiekwaliteit optimaal blijft.

Lees meer over