Menu
Terug

Koken was nog nooit zo makkelijk als met de Moulinex Companion XL

07 november 2019

Van hakken tot bakken, met de Companion XL van Moulinex zet iedereen elke dag weer een geslaagd menu op tafel. Volwaardige maaltijden in familieporties vereisen weinig meer dan de juiste toetsen indrukken. Zo heb jij meer tijd voor andere dingen.

Meer variatie op tafel

Meer variatie op tafel zetten en dat zonder meer moeite te doen. De Moulinex Companion XL YY4260FG is gemaakt om je culinaire mogelijkheden op te schroeven, zonder dat je daar meer voor hoeft te doen. Voor de dagdagelijkse kost en voor een ambitieus diner met gasten. Beter nog, deze keukenhulp van Moulinex neemt nagenoeg alle tijdrovende onderdelen van het koken uit handen. Zonder dat je erbij moet blijven! Zo houd je meer tijd over voor je genodigden, je gezin of gewoon voor jezelf.

moulinex, companion xl

Automatische programma’s

Je hebt keukenrobots en je hebt keukenpartners. Deze Companion XL van Moulinex hoort duidelijk in die laatste categorie. Dit toestel suddert, stoomt, roert, roerbakt, bruint, mixt, kneedt en klopt. Deze foodprocessor houdt zelfs je maaltijd warm tot iedereen aan tafel zit. Met dank aan de twaalf automatische programma’s krijg je een onbeperkt gamma van recepten voor het hele gezin onder je vingers. En de bereiding daarvan vraagt niet meer dan een paar knoppen indrukken.

moulinex, companion xl

Intuïtief bedieningspaneel

Die knoppen vind je op het vernieuwde en intuïtieve bedieningspaneel. Voor veel functies kan het overigens nog sneller met de zes handige sneltoetsen. Onder die twaalf programma’s zit een sausprogramma om elk gerecht nog lekkerder te maken; twee soepprogramma’s voor romige soep of soep met stukken; drie slow-cookingprogramma’s voor sudderen; twee stoomprogramma’s voor gezonde en gebalanceerde gerechten; drie gebakprogramma’s voor elk soort deeg (brood, pizza, cake); en een dessertprogramma voor een zoete afsluiter.

Moulinex denkt ook aan gedreven thuiskoks

Heel wat recepten bereid jij samen met de Companion XL precies zoals dat hoort dankzij het hoge temperatuurbereik van 30 graden tot 150 graden Celsius. Heb je tijd en zin om een eigen gerecht op tafel te zetten, of je persoonlijke toets aan een recept te geven? Dat kan perfect en met heel wat opties in de manuele setting. Dit toestel is ideaal voor wie zich nog niet zo heel zeker voelt in de keuken, maar ook de toegewijde thuiskok wordt op zijn wenken bediend.

Perfect gebruind

Het is gewoon veel makkelijker om een perfect resultaat te bereiken. Zo is bruinen een fluitje van een cent dankzij het grote, vlakke oppervlak en de mogelijkheid om te koken zonder deksel. Dat deksel heb je voor andere bereidingen dan weer wel nodig. Het vergrendelt automatisch bij de start van het kookprogramma en telt veiligheidshalve na afloop nog tien seconden. Zo loop je geen risico op spatten bij hoge snelheden en/of temperaturen.  Ook handig: nagenoeg elk onderdeel van de Moulinex Companion XL kan gewoon de vaatwasser in. Dat maakt het schoonmaken achteraf er weer heel wat makkelijker op.

moulinex, companion xl

Inspiratie nodig?

De Moulinex Companion XL YY4260FG komt vergezeld van een receptenboekje met maar liefst driehonderd receptideetjes. Zo val je nooit nog zonder inspiratie voor dagelijks succesvol koken en zet je telkens weer wat anders op tafel.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()