Menu
Terug

Krachtig wassen en slimmer schoon met de Samsung 7000-serie

06 april 2021

Krachtig en snel. Daar gaat Samsung voor met de wasmachines, was-droogcombinaties en droogkasten uit de 7000-serie. Met dank aan innovaties waar je praktisch én voelbaar voordeel uit haalt bij het wassen en drogen.

Waarom zou je kiezen?

De wasmachines en droogkasten uit de Samsung 7000-serie dwingen je niet langer te kiezen tussen een perfect en een snel resultaat. Een troef die Samsung naadloos in de praktijk brengt met de QuickDrive WW80T754ABH/S2-wasmachine, QuickDrive WD10T754ABT/S2-was- en droogcombinatie en DV90T7240WH/S2-warmtepompdroger. En wat troeven betreft hebben deze toestellen nog heel wat meer in hun mars dan snelheid en een perfect eindresultaat alleen.

Was & was- en droogcombo

Laten we beginnen met die QuickDrive-wasmachine en -was- en droogcombinatie. QuickDrive staat voor een technologie die de looptijd van wasprogramma’s er heel wat korter op maakt, tot wel 50%. Onder andere door de werking van het wasmiddel te verbeteren. Met Super Speed was je een volle trommel in slechts 39 minuten. Daarbovenop verkort Speed Spray de spoelsnelheid en verhoogt de centrifugesnelheid. Het schone resultaat is voor rekening van de intussen beproefde EcoBubble-technologie, die tot diep in de vezels reinigt.

Hygiënisch met stoom

AddWash laat je toe om een vergeten kledingstuk nog aan de al draaiende was toe te voegen. Of om een handgewassen blouse enkel te laten meerijden met de spoel- en centrifugecyclus. Het Hygiene Steam-programma verbetert de waskwaliteit zonder tijdrovende voorbehandeling. En in tegenstelling tot andere wasmachines wordt de stoom langs onder de trommel in geïnjecteerd. Zo dringt die dieper door in de vezels en verwijdert 99,90 procent van bacteriën en inactieve allergenen.

AI Control onthoudt je meest gebruikte instellingen en raadt je de geschikte programma’s aan. De AirWash-technologie op de was-droogcombinatie laat je kleding en beddengoed eenvoudig opfrissen, gewoon met warme lucht.

Optimaal droog

De DV90T7240WH/S2-warmtepompdroger zet ook indrukwekkende prestaties neer. In combinatie met een wasmachine die ook de Super Speed-functie heeft, heb je zo een schone, droge was in minder dan twee uur. AirWash vind je ook op dit toestel terug. Hygiene Care verwijdert huisstofmijt, microben en pollen via verhitting. Optimal Dry gebruikt drie sensoren: de vochtsensor controleert de vochtigheid en stemt de droogtijd hierop af; de temperatuursensor voorkomt dat je kleding te warm wordt en beschadigd raakt; en de warmtesensor laat je weten wanneer het tijd is om de warmtewisselaar te reinigen.

Troeven

  • Supersnel: verschillende technologieën werken samen om de was- en droogtijd in te korten.
  • Compromisloos: de EcoBubble- en stoomtechnologie maken je was tot diep in de vezels schoon.
  • Hygiëne voorop: innovaties verwijderen bacteriën, huisstofmijt, pollen en vieze geurtjes.
  • AddWash: als je een kledingstuk bent vergeten, voeg je het gewoon toe aan de al draaiende was.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()