Menu
Terug

Krokant gebakken minipizza’s met de Tristar Pizza Festa 6

03 december 2020

De lekkerste pizza’s bak je zelf. Met precies die combinatie van ingrediënten waar jij op dat moment zin in hebt. De Pizza Festa 6 verlegt de grenzen van partycooking en laat je heerlijke minipizza’s maken, gewoon aan tafel.

Altijd lekker

Fijnproevers kunnen oeverloos twisten over waar je de beste pizza kunt eten. Anderen zien het als een zondige verwennerij en voor nog anderen is het een tijdwinnende oplossing. Waar al deze liefhebbers het over eens zijn, is dat pizza’s lekker zijn. Zelfs een pizzapunt voor onderweg heeft nog iets feestelijks. Het is precies dat feestelijke dat Tristar met de Pizza Festa 6 voor ogen heeft.

pizza, tristar

Onder de koepel

De Pizza Festa 6 is een stijlvol toestel waarmee je samen gezellig heerlijke minipizza’s maakt. De lekkerste pizza is krokant gebakken en dat vraagt een hitte die normaal enkel in een oven bereikt wordt. De handgemaakte terracottakoepel of -dome brengt die hitte van de oven naar je tafel voor een altijd geslaagd en knapperig resultaat. De dome is voorzien van zes openingen en de bakplaat eronder biedt plek voor even veel pizza’s. Dat maakt de Pizza Festa 6 dus perfect geschikt voor eetfestijnen met zes tafelgasten. Laat je daardoor echter niet weerhouden om er met z’n tweetjes een speciale pizza-avond van te maken.

pizza, tristar

Zonder keuzestress

Het voordeel van minipizza’s is dat je niet langer hoeft te kiezen tussen je twee of meer variëteiten. Je kunt nu immers een quattro stagione opvolgen met een pepperoni en - waarom niet - afsluiten met een parmigiana. Liever wel of geen ansjovis en graag wat extra mozzarella? Je kunt dus experimenteren met ingrediënten en combinaties die je minder vaak of helemaal niet op het menu van restaurant-, afhaal- of diepvriespizza ziet staan.

Zo makkelijk is het

De Pizza Festa 6 komt vergezeld van een handig recept om zelf je pizza- en bladerdeeg te maken. Met de uitsteekvorm snijd je precies de juiste vorm uit die op de spatel past. Daarna is het aan jou om die te beleggen voor een pizza à la carte. Schuif de spatel in een opening van de koepel en laat die op de hete onderplaat rusten tot het deeg lichtbruin kleurt en de ingrediënten gaar zijn. Zo makkelijk is het. Niet te onderschatten voordeel: de gastheer of -vrouw heeft dan wel wat voorbereidend werk voor de ingrediënten, maar eenmaal aan tafel hoeft die niet meer tussen de eettafel en keuken te pendelen.

Troeven

  • Knapperig: altijd een krokante pizzabodem dankzij de handgemaakte terracottadome.
  • Feest voor zes personen: er zijn accessoires voor de minipizza’s voor zes tafelgasten.
  • All-in: de Pizza Festa 6 komt vergezeld van spatels en een deeguitsteekvorm.
  • Lekker makkelijk: eenvoudig te reinigen dankzij vaatwasserbestendige onderdelen.
pizza, tristar
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()