Menu
Terug

Met de Dyson Omni-glide kun je 360 graden stofzuigen

17 augustus 2021

De Dyson Omni-glide is een nieuwe snoerloze steelstofzuiger voor harde vloeren, en introduceert ook een nieuwe manier van stofzuigen. Dat doe je nu écht moeiteloos, in alle richtingen en zelfs diep onder meubels.

Altijd beter

Dyson zit nooit om een innovatie verlegen. Een snoerloze steelstofzuiger die qua continue zuigkracht niet onder hoeft te doen voor een sledemodel met snoer? Check! Een indrukwekkende autonomie op één batterijlading? Check! Alle vakjes naast wat men zich van een stofzuiger kan wensen, leken afgevinkt. Toch ziet Dyson nog ruimte voor verbetering, namelijk in het gemak waarmee je het toestel effectief hanteert. Het resultaat is de Dyson Omni-glide en die introduceert een compleet nieuwe manier van stofzuigen.

dyson, omni-glide

360 graden

De vernieuwing waarmee de Dyson Omni-glide het verschil maakt, is de vloerzuigmond. Die bestaat uit twee gemotoriseerde Fluffy-borstelrollers, maar belangrijker: het is de eerste in zijn soort met een draaihoek van 360 graden. Dat betekent dat je er net zo makkelijk voor- en achterwaarts mee over de vloer beweegt, als zijwaarts. Zonder dat dit meer inspanning van jou vraagt. Dit is ook Dysons slankste steelstofzuiger, waardoor hij nog lichter in de hand ligt.

dyson, omni-glide

Ga diep met de Dyson Omni-glide

De scharnierende nek en vier stabiliserende zwenkwieltjes maken dat je de vloerzuigmond niet enkel om obstakels heen manoeuvreert, maar ook tot diep onder lage meubels kunt stofzuigen. Het slanke steelgedeelte laat zich zelfs tot parallel met de grond kantelen om elk plekje onder een zetel of kast schoon te maken. Ook handig en een primeur voor draadloze stofzuigers: de trekkerknop is ingeruild voor twee drukknoppen. Dat maakt dat je de Dyson Omni-glide vlot en zonder onderbreking van je ene hand naar de andere kunt doorgeven.

Sterk en hygiënisch

De Dyson Omni-glide geniet natuurlijk ook van compromisloze zuigkracht, opmerkelijke autonomie, sterke filterprestaties en uitstekende schoonmaakresultaten op alle harde vloeren. De grove tot zeer fijne vuil- en stofdeeltjes worden in het smalle reservoir opgevangen. En dankzij het hygiënisch doordachte uitwerpmechanisme met een roterende greep kun je dat makkelijk leegmaken. Kortom: met de Dyson Omni-glide heeft Dyson weer aan alles gedacht.

Troeven

  • In alle richtingen: de 360-graden zuigmond beweegt vlot voor-, achter- en zijwaarts.
  • Fluffy-rollers: de twee gemotoriseerde borstelrollers pikken grove tot zeer fijne stofdeeltjes op harde vloeren op.
  • Knikkende nek: de steel kantelt parallel met de grond om diep onder meubels te stofzuigen.
  • Hygiënisch: dankzij een handig uitwerpmechanisme leeg je het vuilreservoir in een vloeiende beweging.
dyson, omni-glide
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()