Menu
Terug

Met deze Amerikaanse koelkast van Samsung blijft alles langer vers én smakelijk

08 juni 2021

Meer bruikbare binnenruimte die je zelf kunt organiseren en je eten tot twee keer zo lang smakelijk vers houden? Dat is waar deze Amerikaanse koelkast van Samsung voor gaat. En daar houden de troeven niet bij op!

Zoveel ruimte

Het verschil tussen de omvang van een koelkast aan de buitenkant en wat je er uiteindelijk in kwijt kunt, is vaak verrassend. Dat is helemaal anders bij deze Amerikaanse koelkast van Samsung. Dankzij de unieke SpaceMax-technologie maakt een hyperefficiënte isolatie dat de wanden veel dunner zijn. De enorme inhoud van 614 liter van de RS6HA8891SL spreekt voor zich. Dus meer ruimte binnenin, zonder dat daar grotere buitenafmetingen of een hoger energieverbruik aan vast hangen.

koelkast, samsung

Twin Cooling Plus

De RS6HA8891SL-koelkast geniet ook van Samsungs intussen geroemde Twin Cooling Plus-systeem, met gescheiden luchtstromen voor het koel- en vriesgedeelte. Dat garandeert in elke koelzone de optimale temperatuur en vochtigheidsgraad. Het verhindert dat eventuele geurtjes zich van het ene naar het andere deel verplaatsen. Vers eten droogt niet uit, de smaak blijft beschermd en je kunt voedingswaren tot twee keer zo lang bewaren.

koelkast, samsung

Smart conversion

In theorie is die inhoud van 614 liter verdeeld in 389 liter voor de koelruimte en 225 liter voor het vriesgedeelte. Heb je nood aan meer koelruimte? Dan zet je het vriesgedeelte makkelijk om naar koelen. Op vakantie? Schakel het koelgedeelte uit en laat enkel de vriezer zijn werk doen. Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte gewoon uit. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik dan alleen het kleinere vriesgedeelte als koelkast. Dankzij deze slimme Smart Conversion-feature pas je deze koelkast snel en makkelijk aan naar jouw wensen van het moment.

Rack & Shelf

Daar houdt het qua flexibiliteit overigens niet bij op. Zo is er ook het multifunctionele wijnrek. Dankzij de platte vorm kun je daar naast flessen namelijk ook andere producten op kwijt, zoals een pizzadoos of eieren. Gedaan dus met de verloren ruimte van het klassieke flessenrek.

Net zo handig is de No Frost-technologie. Die meet op basis van omgevingsfactoren wanneer het ontdooiproces moet starten en voorkomt zo ijsvorming. Resultaat: jij moet nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van je koelkast.

Troeven

  • Maximale ruimte: een grotere binnenruimte zonder grotere buitenmaten of hoger stroomverbruik.
  • Aparte koelstromen: dankzij Twin Cooling Plus vermijd je geurtjes en houd je eten langer vers.
  • Smart Conversion: pas de koel- en vriesinhoud aan al naargelang je behoefte of situatie.
  • Geen ijsaanslag: dankzij No Frost geen energieverlies en nooit meer ontdooien.
koelkast, samsung
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()