Menu
Terug

Met een vloerreiniger van Domo maak je schoner dan met emmer en dweil

02 september 2021

Dweilen met emmer en dweil? Dat is niet meer van deze tijd. Met de vloerreinigers van DOMO maak je vloeren in een beweging schoon, gebruik je minder water en houd je je handen droog. Eentje kan zelfs stofzuigen ook!

In een beweging

Eerst stofzuigen en daarna je harde vloeren dweilen? Met de DOMO DO236SW Dual Floor Cleaning Expert kan dat in een beweging en snoerloos. We hoeven je niet uit te leggen dat schoonmaken er zowel gemakkelijker als sneller op wordt. Zo makkelijk en snel dat je vlot zestig vierkante meter vloer schoonmaakt in twintig minuten. Dat is behoorlijk wat en niet toevallig ook de gebruiksduur die je uit een volle batterijlading van deze toestellen haalt.

Met de DOMO DO236SW Dual Floor Cleaning Expert stofzuig en dweil je in een beweging én snoerloos

Ook voor parket

De DO236SW maakt gebruik van een unieke roterende borstelroller. Die maakt het vuil van de vloer los en zorgt voor een grondige reiniging. Op harde vloeren komt daar water aan te pas en dankzij een systeem met een afzonderlijk reservoir voor schoon en voor vuil water werk je altijd met proper water. Dat alleen al maakt een groot verschil met de klassieke emmer-en-dweilmethode. Bovendien vereist deze nieuwe manier van dweilen maar liefst negentig procent minder water. En precies omdat er zo nauwgezet met water wordt omgesprongen, is de gedweilde vloer in luttele minuten weer droog. Daarom kun je sommige harde vloeren die kwetsbaar zijn voor water, zoals parket of laminaat bijvoorbeeld, nu wel dweilen.

Waterreservoir in de DOMO DO236SW Dual Floor Cleaning Expert

Droge handen

Het snoerloze steelontwerp maakt deze Domo vloerreiniger heel wendbaar. Je geraakt makkelijk bij moeilijk bereikbare plekjes. En omdat het zwaartepunt op de grond steunt, maak je die twintig minuten moeiteloos vol zonder lastige manoeuvres of stramme spieren. Proper water aanvullen of vuil water wegkieperen gaat net zo moeiteloos en zonder je handen nat te maken.

Zelfreinigend

Geen tapijt te bespeuren in jouw woonst? Dan is de DO235SW Pro Wet Cleaning de betere keuze voor jou. Die doet het zonder stofzuigfunctie, puurt dertig minuten uit een volle batterij en doet dat met dezelfde indrukwekkende schoonmaakprestaties. En dat op haast alle soorten harde vloeren. Ook de overige voordelen van de DO235SW zijn vergelijkbaar met de DO236SW Dual Floor Cleaning Expert. Zo beschikt deze vloerreiniger eveneens over een handige zelfreinigende functie. Gewoon rechtop in de meegeleverde basis zetten, knop indrukken en de rollers worden schoongemaakt. Die basis doet ook dienst als oplaadstation.

Troeven

Makkelijk: dweilen (en stofzuigen) in één beweging met een perfect schoonmaakresultaat.

Alle vloertypes: ook waterkwetsbare vloeren, zoals parket en laminaat, kunnen schoongemaakt worden.

Ecologisch: dweil met negentig procent minder water.

Wendbaar: het lichte, ergonomische design maakt moeilijke plekjes makkelijk bereikbaar.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()