Menu
Terug

Met Magimix ontbreekt er geen enkel toestel in je keuken

02 november 2021

Iedereen kan wat hulp in de keuken gebruiken. Daarom haal je met Magimix een betrouwbare partner in huis. Voor dagelijkse kost of een heus feestdiner. Van koffie en toast tot cocktails, roomijs en roerbakgerechten.

Keukenhulp gezocht … en gevonden!

We zijn bewuster dan ooit bezig met wat we eten en hoe we dat bereiden. Het maakt niet uit of we dat met de ambitie van een gedreven hobbykok doen of gewoon na een drukke dag een volwaardige maaltijd op tafel willen zetten. Het moet makkelijker, sneller, beter en graag ook lekkerder, gezonder en duurzamer. Goed nieuws: dat kan allemaal met deze nieuwe toestellen van Magimix. Voor dat gezonde glas versgeperst appelsiensap bij je ontbijt, de lunchbox van je kids of een groots feestdiner. En ga je alleen- of samenwonen, dan is dit meteen de ultieme one-stop shopgids!

Multicooker en stoomkoker

Je oven en fornuis zijn maar enkele van de keukentoestellen die minder uren zullen draaien wanneer de Cook Expert van Magimix hun taken met moeiteloze efficiëntie overneemt. Dit toestel kookt, suddert, stoomt, roerbakt, kneedt, mengt, klopt, hakt, stampt ijs, … Je maakt er net zo makkelijk soep en baguettes mee als volledige éénpansgerechten. Een echte alleskunner dus.

Ook verrassend veelzijdig is de multifunctionele stoomkoker. Daarmee zet je onder meer vis, vlees, groenten en rijst mee op tafel, met behoud van meer smaak, voedingswaarde en vitamines. En je kunt er ook je eigen yoghurt mee bereiden!

Foodprocessor voor groot en klein

De 5200 XL-keukenrobot onderscheidt zich niet enkel door veel functies en kwaliteit, we zoeken vandaag ook gebruiksgemak. Dat heeft Magimix met elegante eenvoud vertaald naar drie knoppen: Stop, Auto en Pulse. De krachtige motor past het vermogen automatisch aan naar wat er in de kom zit en doet dat (on)opvallend stil.

Zo stil is ook de Micro, die kunt je zien als een compacte, maar voor de rest volwaardige foodprocessor/hakmolen. Ideaal om kruiden mee fijn te hakken, of een pesto, mayonaise, vinaigrette, dip, guacamole, tzatziki, tapenade en nog veel meer fijns in relatief kleinere hoeveelheden mee te bereiden.

Sapjes en smoothies

De Magimix Power Blender is een must-have in elke keuken. Je maakt er heerlijke, gekoelde cocktails mee en schenkt er de volgende ochtend een supergezonde antikater-smoothie uit. Ook hier koppelt Magimix slimme kwaliteit aan een genadig laag decibelgehalte. Handig: je kunt er ook warme soepen in mixen en je smoothie rechtstreeks in de meeneembeker voor onderweg bereiden.

Nog zo’n gezonde aanwinst voor je keuken: de Juice Expert. Die perst harde en zachte vruchten en groenten, warm of koud, met precies zoveel pulp of zo helder zoals jij dat wilt. Check zeker de gratis app met meer dan veertig, vaak verrassende recepten uit!

Heerlijk ontbijten

Toast, elke ochtend met confituur en tijdens de feestdagen met een plakje wildpaté erop. Het transparante design van deze broodrooster van Magimix laat toe om je brood of baguettehelft (want die past er ook in) egaal en precies zo bruin te roosteren als elk gezinslid dit het lekkerst vindt.

Het resultaat beleg je misschien met kaas of charcuterie, en de echte liefhebber koopt die niet in plakjes. Het aantal keukens waar een snijmachine zijn vaste stek krijgt, groeit sterk. Snel, stil, veilig en je kunt er ook groenten, fruit en je al dan niet zelfgebakken brood mee snijden.

Het lekkerste ijs maak je zelf

En het gezondste ijs ook! Al staat het je met de Gelato Expert helemaal vrij hoe zondig je deze overheerlijke koude verwennerij maakt. Voorvriezen hoeft niet, dit toestel heeft immers een ingebouwde koeling. Je bereidt er gelato, traditioneel roomijs, granita, frozen yoghurt en sorbet mee. In dertig minuten of minder! Twee smaken zonder afwassen tussenin? Check! Gun jezelf dit toestel en verras er je eetgasten mee. Want niets zegt ‘feest’ zoals ijs, in welke variatie ook, dat doet!

Daar hoort koffie bij!

Elke dag telt wel een of meer koffiemomenten, en met de koffiemachines van Magimix zet je die waar, wanneer en vooral hoe jij dat wilt. Van een kopje klassieke, terug in zwang rakende filterkoffie, een cappuccino met moeiteloos perfect laagje melkschuim, een krachtige espresso of een snel kopje uit het uitgebreide aanbod van koffiesmaken van Nespresso. Jij kiest je toestel, van een automatische allrounder die een prominent plekje in je open keuken verdient, tot een compact model voor op kantoor, studentenkamer of vakantiewoning.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()