Menu
Terug

Moeiteloos schone vloeren met de Domo DO235SW-vloerreiniger

20 april 2021

Dweilen zonder te bukken of je handen nat te maken? Dat doe je met deze elektrische, maar handige snoerloze vloerreiniger van Domo. En je gebruikt ook nog eens negentig procent minder water dan met de klassieke emmer en dweil.

Tijd voor verandering

Je oma maakte haar vloer schoon met emmer en dweil. Jij hielp je moeder toen zij het ook op die manier deed en de kans is groot dat je het vandaag nog steeds zo doet. Maar hoe lang nog? Doen we niet al jarenlang de was zonder onze handen nat te maken? Als het aan Domo ligt, wordt dat ook bij het schoonmaken van je harde vloeren een optie. De Domo DO235SW ziet eruit als een compacte steelstofzuiger, maar omdat het zwaartepunt op de grond rust, heb je geen gewicht te dragen. De gemotoriseerde rollen maken zelfs dat je niet eens echt hoeft te duwen. De DO235SW is ook heel wendbaar en smaller dan een dweil over een trekker, waardoor je er ook makkelijk moeilijker bereikbare plekjes mee schoonmaakt. Dus geen gebuk, geduw en getrek meer, al wat jij moet doen, is sturen. Met een volle batterij (deze vloerreiniger is snoerloos) zit je goed voor een half uur of het schoonmaken van 60 m² vloeroppervlakte.

domo

Hoe werkt het?

Je drukt op de knop die water in het mondstuk pompt. Dat maakt de roller vooraan nat. Vrijwel onmiddellijk zal je het indicatielampje groen zien knipperen en kun je beginnen. De DO235SW beschikt over twee waterreservoirs: een van 350 ml voor proper water en een voor vuil water van 180 ml. Zo reinig je altijd met proper water.

domo

Duurzamer dweilen

Hoewel je met deze vloerreiniger met minder inspanning een beter schoonmaakresultaat krijgt, gebruik je ook heel wat minder water. Tot wel negentig procent minder. Bovendien blijft de achterste roller droog. Zo maak je de pas schoongemaakte vloer in dezelfde beweging ook nagenoeg droog. Dat maakt deze manier van schoonmaken ook geschikt voor waterkwetsbare vloeren waar je niet met een hele natte dweil overheen mag.

Vier mee

Domo biedt je een alternatief voor het klassieke dweilen, waarbij aan alles gedacht is. De uitvoering in blauw-turkoois verwijst overigens naar die eerste iconische productlijn van dit puur Belgische bedrijf, dat dit jaar zijn 35ste verjaardag viert. Wanneer je de volgende keer met droge handen en zonder bukken dweilt, vier je misschien wel een beetje mee.

Troeven

  • Moeiteloos: dweilen zonder emmers aanslepen, bukken, duwen of trekken.
  • 90 procent minder water: schone vloeren met tot tien keer minder waterverbruik.
  • Altijd proper water: vuil water wordt onmiddellijk uit het schoonmaakproces verwijderd.
  • Verschillende vloertypes: deze manier van dweilen is ook geschikt voor waterkwetsbare vloeren.
domo
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()