Menu
Terug

Moeiteloos schone vloeren met de Kärcher FC 7 Cordless

09 februari 2021

Vloeren schrobben zonder moeite, zonder je handen nat te maken en met een schoner resultaat? Dat kan. Met de FC 7 Cordless van Kärcher kan dat ook snoerloos. Hij is geschikt voor nagenoeg elk type harde vloer.

In de helft van de tijd

Met de FC 7 Cordless van Kärcher maak je vloeren moeiteloos schoon. Schoner zelfs dan met een schuurborstel of klassieke dweil. Het gaat ook sneller en als je daarbij optelt dat je zelfs niet eerst hoeft te stofzuigen, kom je op heel aantrekkelijke tijdswinst uit. De FC 7 Cordless ziet eruit als een klassieke, rechtopstaande stofzuiger waarbij het zwaartepunt niet op polshoogte ligt, maar op de grond steunt. Je hoeft dit toestel dus niet te ‘dragen’. De roterende borstelrollen in het voetstuk en de kantelende handstang maken dat je er makkelijk mee over de vloer gaat, om obstakels manoeuvreert en er ook die moeilijk bereikbare plekjes onder lage meubels mee schoonmaakt.

Altijd proper water

De FC 7 Cordless mengt proper water met schoonmaakmiddel en leidt dat naar een dubbele set elektrisch aangedreven microvezelborstelrollen. De voorste set daarvan roteert in tegengestelde richting. Daarmee wordt zowel het fijnste als grofvuil opgenomen terwijl de vloer in twee richtingen geschrobd wordt. Bovenaan de rollen zorgt een speciaal lemmet dat water en vuil van die rollen verwijderd wordt en in het vuilwaterreservoir terechtkomt. In tegenstelling tot traditioneel schrobben en dweilen werk je dus op elk moment met proper water. Haren worden verzameld in daarvoor speciaal ontwikkelde filters.

kärcher, FC 7 Cordless

Voor bijna elk vloertype

Een niet te onderschatten voordeel van de FC 7 Cordless is dat de vloer na behandeling niet enkel zuiver is, maar ook slechts licht vochtig. Dat maakt deze manier van dweilen ook geschikt voor watergevoelige vloertypes. Zo kun je er naast harde vloeren als natuursteen, tegels, vinyl, beton of epoxy ook laminaat, verzegeld parket en geoliede of gewaxte houten vloeren mee schoonmaken. Daarbij selecteer je gewoonweg de instelling waarbij minder water gebruikt wordt en de borstels minder heftig roteren. Heb je even extra schrobkracht nodig, dan vind je die onder de boostknop.

Autonomie op overschot

De Kärcher FC 7 Cordless werkt snoerloos en met een autonomie die goed is voor ruim 125 tot 150 m² maak je je hele woning schoon zonder oplaadpauze. Net zo gebruiksvriendelijk is de indicator die zegt wanneer je waterreservoir leeg raakt of je vuilwaterreservoir vol. Na gebruik reinigt het toestel zichzelf en de rolletjes op een automatische manier, zodat je zelf veel minder werk hebt. Dat noemen wij gebruiksgemak!

Troeven

  • Perfect schoon: het roterende borstelsysteem zorgt voor een moeiteloze en uiterst grondige reiniging.
  • Tijdwinst: stofzuigen, dweilen en schrobben in één en dezelfde beweging spaart je heel wat tijd uit.
  • Proper water: vuilresten en vuil water worden onmiddellijk van het schoonmaakproces gescheiden.
  • Quasi droog: een bijna droog eindresultaat maakt de FC 7 Cordless ook geschikt voor watergevoelige vloertypes.
kärcher, FC 7 Cordless
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()