Menu
Terug

Philips Airfryer XXL: alle smaak met minder vet

08 mei 2020

Waar andere toestellen nog behoorlijk wat vet laten zitten, onttrekt de Fat Removal-technologie van de Philips Airfryer XXL HD9650/90 dat uit al je knapperige frituur-, bak- en braadgerechten. Gezonder zondigen kan vanaf nu!

Bakken met lucht

Waar in je traditionele friteuses je frieten of andere gerechten in vet onderdompelt, doet de Airfryer XXL Avance Collection HD9650/90 het met hete lucht. De Rapid Air-technologie zorgt voor een zeven keer snellere luchtcirculatie dan de gemiddelde heteluchtoven. Door de gepatenteerde dubbelstervormige bodem wordt de hetelucht als een wervelwind omhoog geduwd, waardoor de gerechten in de mand ook van onder verwarmd worden. Dit garandeert een snelle bereiding en ook een perfect krokante buitenkant, terwijl je gerecht binnenin heerlijk mals blijft.

Philips, Airfryer XXL, Avance Collection, HD9650/90

Bijna geen vet meer

De grootste troef is natuurlijk dat de Philips Airfryer XXL, afhankelijk van je gerecht, het met weinig of geen toegevoegde olie of vet doet. De Fat Removal-technologie doet zelfs nog beter. Die werd speciaal ontworpen om alle overtollige vetten uit je eten te onttrekken en netjes op te vangen. De Airfryer staat intussen bekend als een slim en gezond alternatief voor de traditionele friteuse, maar iedereen die al zo’n toestel in huis heeft, weet dat het heel wat meer in zijn mars heeft. Je kunt er immers ook mee bakken, grillen en braden. Van snelle, gezonde snacks tot volledige gezinsmaaltijden. Check zeker ook de NutriU-app van Philips. Die staat boordevol handige tips, leuke tutorials en eenvoudig te volgen recepten.

Philips, Airfryer XXL, Avance Collection, HD9650/90

Vis, kip of iets anders

Het strakke, functionele design van de Airfryer XXL heeft een gebruiksvriendelijke, digitale interface. Daarop vind je handige snelkeuzeprogramma’s voor het bereiden van diepvriesfrieten, vlees, vis, een hele kip en kippenbouten. Alles met een druk op de knop. Graag wat meer controle of wil je zo’n gerecht uit de app proberen? Dan kun je met de QuickControl-knop zowel de temperatuur als de bereidingstijd instellen.

Warm houden en ontdooien

Net zo handig en nog maar eens een niet te onderschatten voordeel in vergelijking met de traditionele friteuses: de warmhoud- en ontdooimodus. Die eerste houdt je eten tot wel dertig minuten op de ideale temperatuur en dat geeft je een vaak welgekomen ademruimte en vrijheid in je keukentiming. Met de ontdooimodus kun je gerechten en ingrediënten ontdooien op 40 graden Celsius. Handig!
Momenteel loopt er een interessante actie: bij aankoop van de Airfryer XXL krijg je een uitstekend Airfryer-kookboek wanneer je je registreert via www.philips.be/acties.

Troeven

  • Vetverwijderaar: Overtollig vet wordt onttrokken uit je gerecht en opgevangen in een bak.
  • Eindeloos variëren: Van frituren, bakken, braden en grillen van snacks tot de bereiding van volledige gezinsmaaltijden.
  • Size does matter! Bereid een hele kip, zes porties frieten of twee bereidingen tegelijk.
  • Op jouw tempo: tot anderhalve keer sneller dan een oven en met een warmhoudfunctie tot dertig minuten.
Philips, Airfryer XXL, Avance Collection, HD9650/90
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()