Menu
Terug

Philips LatteGo EP2231/40: Verwen jezelf!

18 juni 2019

Met de volautomatische Philips LatteGo EP2231/40 geniet je thuis van de heerlijkste koffiebereidingen. Begin alvast te dromen van het zijdezachte melkschuim op je volgende cappuccino.

De perfecte start van je dag

Begin de dag vanaf nu met de allerbeste koffie. Een droom? Neen, dankzij Philips wordt het gewoon werkelijkheid. Wacht niet langer, want bij een tiental espressomachines van Philips ontvang je bij aankoop tot 30 juni 2019 een mooi verwenpakket. Het is dus het uitgelezen moment om jezelf te verwennen met een volautomatische koffiemachine die je elke dag de lekkerste koffie serveert. Of warme melk misschien?
Over de reiniging van het toestel achteraf moet je je geen zorgen maken, want de Philips-koffiemachines zijn heel eenvoudig te reinigen. Het LatteGo-systeem bestaat uit slechts twee delen en geen buizen. Je maakt het eenvoudig schoon door het onder de kraan te houden!

De eenvoud zelve

Met een druk op de knop creëer je met deze stijlvolle Philips 2000 serie LatteGo EP2231/40 met ingebouwde molen de heerlijkste koffiebereidingen. Hij heeft het praktische LatteGo-melksysteem waarmee je zonder moeite een smeuïg schuimlaagje krijgt op je koffie. Op het juiste moment en zonder je drank koud te maken. Daarnaast is het melksysteem schoon in slechts 15 seconden. Met zoveel keuze verwacht je misschien een ingewikkelde bediening, maar dat is helemaal niet het geval. Het grote aanraakscherm maakt het allemaal heel intuïtief. Via het My Coffee Choice-menu zet je een kopje zelfs heel eenvoudig naar jouw eigen persoonlijke smaak.

Verwenpakket als cadeau

Als je thuiskomt met deze fonkelnieuwe Philips-koffiemachine wil je natuurlijk zo snel mogelijk genieten van een heerlijke koffie. Gelukkig krijg je van Philips snel een verwenpakket ter waarde van 50 of 75 euro in de bus, naargelang welk model je hebt aangeschaft. Ontvang bij het pakket (50 euro) twee espressoglazen, een pak van 500 gram Douwe Egberts Barista Editions Espresso-bonen, 500 gram Douwe Egberts Barista Editions Gold-bonen en een Aquacleanpatroon om je toestel kalkvrij te houden.
Heb je recht op het pakket ter waarde van 75 euro, dan komt daar nog een set cappuccinoglazen, twee keer Nutroma-opschuimmelk (500 ml) en een pak van 500 gram Douwe Egberts Dessert-bonen bij!