Menu
Terug

Philips SpeedPro Max FC6822/01

Sneller stofzuigen
Leestijd minuten
12 maart 2019

Een stofzuiger die altijd paraat staat, weinig plaats inneemt en toch geweldig goed schoonmaakt. Ja, dat is de beste manier om de Philips SpeedPro Max FC6822/01 met innovatief 360-graden mondstuk treffend te omschreven.

Praktisch en krachtig

De SpeedPro Max FC6822/01 van Philips is een draadloze stofzuiger die qua zuigprestaties niet moet onderdoen voor een sledestofzuiger met lang snoer. Maar hij is wel heel wat praktischer, want een stofzak komt er niet aan te pas en het toestel opbergen doe je heel makkelijk. Je kunt deze Philips-stofzuiger zelfs aan de muur ophangen. Als dat niet handig is! De SpeedPro Max FC6822/01 is extreem krachtig.

De Digitale PowerBlade-motor haalt een sensationeel hoog debiet van meer dan duizend liter per minuut. Daarmee versla je elke stofje en alle vuilresten, ongeacht de ondergrond. Moet je tapijt of textiel stofzuigen? Regel de snelheid bij met een druk op de knop.

Superhandig mondstuk

De SpeedPro Max FC6822/01 heeft heel veel troeven. Een van de belangrijkste is het speciale 360-graden mondstuk waarmee je elk vloertype vliegensvlug proper maakt. Zo kun je onder meer parket, laminaat en tapijt eenvoudig en snel schoonmaken zonder van mondstuk te wisselen. Dit speciaal ontworpen onderdeel verzamelt bovendien stof en vuil aan alle kanten tegelijkertijd. Zo stofzuig je efficiënter dan ooit, ook langs de muren.

Ook onder zetels en meubels haal je een uitstekend resultaat. Dankzij het LED-licht dat ingebouwd is in het mondstuk wordt al het vuil goed zichtbaar en kun je er kordaat mee afrekenen. Zo, dat klusje is weer snel geklaard. Moet je toch het hele huis stofzuigen? Geen probleem. De krachtige batterij van de Philips SpeedPro Max FC6822/01 is goed voor 65 minuten lang stofzuigen.

Zestig dagen op proef

“The proof of the pudding is in the eating”, zeggen de Engelsen. Of anders gezegd: je weet pas hoe goed de Philips SpeedPro Max FC6822/01 presteert als je hem eens zelf uitprobeert. En dat kan. Philips vertrouwt erop dat je deze krachtige stofzuiger eens in huis gehaald nooit meer wilt missen.

Daarom mag je de SpeedPro Max FC6822/01 tot zestig dagen lang uitproberen. Bevalt hij tijdens die periode niet langer, dan mag je hem gewoon terugsturen en krijg je het aankoopbedrag volledig teruggestort. Maar wedden dat je heel tevreden zal zijn?

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()