Menu
Terug

Philips Steam & Go: eenvoudig kreuken verwijderen

10 oktober 2019

Je kent het wel: je staat op het punt om te vertrekken naar een belangrijke meeting en je ziet plots dat je hemd of kleedje vol kreuken zit. De strijkplank en stoomgenerator bovenhalen, daar is geen tijd voor. Gelukkig is er nu de Steam & Go van Philips die je ter hulp schiet!

Snel weer fris en kreukvrij

De Philips Steam & Go geniaal noemen is echt niet overdreven. Deze kledingstomer pakt het helemaal anders aan dan de logge toestellen die je gewoon bent. De Steam & Go is een handheldstomer die je zowel horizontaal als verticaal kunt gebruiken. In een wip verwijder je kreuken uit kleding - zonder een strijkplank nodig te hebben - en zorg je voor een touch-up van je kleding. De compacte afmetingen maken deze kledingstomer daarom ook zeer handig voor op reis.

philips, kledingstomer

Veilig te gebruiken

Met de Steam & Go bestrijd je efficiënt alle kreuken en fris je kleding weer op. De hete stoom doodt 99,90 procent van alle bacteriën, en dat zonder je kleding in gevaar te brengen. Dankzij de SmartFlow-technologie wordt de stoomplaat van de Steam & Go opgewarmd tot de optimale temperatuur. De stomer is daardoor veilig te gebruiken met alle textiel- en kledingsoorten. Er is geen risico op brandplekken, zelfs niet bij kwetsbare kleedjes uit zijde! Minder vaak wassen en droog reinigen besparen je niet alleen tijd en geld, ook je kleding gaat nog langer mee.

 

 

philips, kledingstomer

Superkrachtig

De Steam & Go verspreidt continu krachtige stoom - hij heeft een makkelijk navulbaar waterreservoir van 70 ml, wat voldoende is voor het stomen van een of twee kledingstukken. Je verwijdert hierdoor heel snel kreuken uit kleding die je ophangt op een klerenhanger, bijvoorbeeld. Stoom verticaal om kleding snel en zonder strijkplank te ontkreuken en te verfrissen terwijl de kleding ophangt. Stoom horizontaal voor perfecte resultaten op moeilijk te strijken stukken, zoals manchetten en kragen. Met de handige, meegeleverde borstelaccessoire dringt de stoom zelfs diep in dikkere kledingstukken door, zoals je winterjas.

Zestig dagen op proef

Benieuwd of de Philips Steam & Go GC365/80 ook jouw leven veel makkelijker kan maken? Aarzel dan niet om dit handige toestel nu uit te proberen. Dankzij een speciale actie van Philips is dat helemaal zonder risico. Koop je de Steam & Go voor 31 december 2019, dan kun je deze compacte kledingstomer gedurende zestig dagen op proef uitproberen. Ben je daarna toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon jouw geld terugbetaald. Stomen maar!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()