Menu
Terug

Poetsen met stoom doe je met de Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix

01 april 2021

Met de SC 2 Deluxe EasyFix van Kärcher maak je de vloer, de tegels in je badkamer, de ramen, de kookplaat en zelfs de vaatwasser perfect proper. Zonder chemicaliën en met uitstekende resultaten tegen bacteriën en zelfs virussen!

Allrounder

Met de SC 2 Deluxe EasyFix van Kärcher haal je een echte alleskunner in huis. Laat je niet misleiden door zijn compacte design en het gemak waarmee je dit toestel optilt, want deze stoomreiniger is uiterst multifunctioneel. Stoom laat zich immers in heel wat schoonmaaktaken inzetten en met zijn uitgebreide accessoirekit transformeert de SC 2 Deluxe EasyFix zich voor elke situatie in het meest geschikte werktuig.

Meer dan vloeren

Je maakt met de SC 2 Deluxe EasyFix meer schoon dan ‘alleen maar’ harde vloeren. Maar als je er dan toch vloeren mee aanpakt, gaat dat gepaard met een opvallend gebruiksgemak. Je bevestigt of vervangt de vloerreinigingsdoeken makkelijk zonder je te moeten bukken en zonder achteraf in contact te komen met de vuile doek. De flexibele verbinding aan het vloermondstuk zorgt voor volledig vloercontact, ook als je onder meubels of andere moeilijk bereikbare plekjes schoonmaakt.

Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix

Zonder chemicaliën

Met de accessoires maak je onder andere spiegels, ramen en nog veel meer schoon. De voegen tussen je douchetegels? Je kookplaat of dampkap? Check, check en check! Je kunt er zelfs kleding mee opfrissen. Gewoon het juiste toebehoren selecteren, bevestigen en klaar! Het schoonmaken kan zonder gebruik van chemicaliën of andere producten - positief voor het milieu en voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Hygiëne voorop

Wist je dat stoom een efficiënte antibacteriële werking heeft? Kärcher heeft de effectiviteit van zijn stoomreinigers voor de bestrijding van virussen laten testen in een onafhankelijk lab. Het resultaat: bij correct en intensief gebruik verwijderen de toestellen tot 99,999 procent van de omhulde virussen, zoals het COVID-19-virus of de griep, en 99,99 procent van alle veel voorkomende huishoudelijke bacteriën op harde oppervlakken. Met de SC 2 Deluxe EasyFix maak je dus hygiënisch schoon!

De intensiteit waarmee je de stoom het mondstuk uit jaagt, pas je makkelijk aan met de regelaar op het handvat. Al naargelang het oppervlak dat je schoonmaakt of hoe vuil het is. Dat maakt het mogelijk om er ook laminaat en andere normaal watergevoelige vloeren mee te reinigen.

Troeven

  • Hygiënisch: verwijdert tot 99,99 procent van de meest voorkomende bacteriën en zelfs virussen.
  • Ecologisch en economisch voordeel: de hete stoom maakt perfect schoon met gewoon kraantjeswater, zonder detergenten. Stoom verbruikt ook minder water.
  • Alleskunner: dankzij de meegeleverde accessoires maak je naast vloeren ook ramen, kookplaten, tegelvoegen en nog veel meer proper.
  • Op maat van de vloer en het vuil: Kies tussen twee stoomintensiteiten al naargelang de vloer en het vuilniveau.
Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()