Menu
Terug

Samsung POWERstick Jet Light VS9000-E: krachtig én licht

14 april 2020

Kenners van de bokssport weten al lang dat kracht en lichtgewicht perfect te combineren zijn. Samsung bevestigt dat met POWERstick Jet Light VS9000-E. De nieuwe standaard voor draadloze steelstofzuigers.

Wow, dat is licht!

Gebruikscomfort is belangrijk als het om een huishoudtoestel. Daarom lees je in de naam van Samsung's nieuwste steelstofzuiger de woorden ‘POWER’ en ‘light’. Met een gewicht van 2,6 kg krijg je letterlijk een lichtgewicht in handen. Je maakt er in een handomdraai een kruimeldief van, terwijl de telescopische steel zich in vier standen laat verstellen. Zo maak je ergonomisch verantwoord vloeren, trappen of de bovenkant van deurlijsten makkelijk schoon.

Samsung, POWERstick; Jet, Light, VS9000-E:

Samsung's cycloonkracht

Kracht puurt de Samsung POWERstick Jet Light VS9000-E uit een combinatie van de opmerkelijk energie-efficiënte digitale inverter-motor en de multicyclonische structuur van het Jet Cyclone-systeem. De 9 cyclonen met 27 luchttoevoerpunten creëren een sterke luchtstroom. Die kan stof en vuil tot diep uit tapijten opzuigen, terwijl de hoge centrifugekrachten dit vervolgens van de opgezogen lucht scheiden. Die cycloonkracht werkt samen met de Turbo Action Brush. Die maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijten als op harde vloeren.

Samsung, POWERstick; Jet, Light, VS9000-E:

Zonder oplaadpauzes

Deze steelstofzuiger laat je kiezen uit drie zuigkrachtstanden met een gebruiksduur van veertig minuten. Schaf ook een makkelijk vervangbare reservebatterij aan en je verdubbelt de gebruiksduur tot tachtig minuten! In de Z Station laad je de steelstofzuiger en de reservebatterij gelijktijdig op in slechts 3,5 uren. Het losstaande, slanke ontwerp van die oplaadhouder maakt dat je hem overal kunt plaatsen.

Adem gerust

Deze steelstofzuiger van Samsung gaat tot uitersten om de lucht te zuiveren die opnieuw je woning ingeblazen wordt. Dat gebeurt met een 5-laags HEPA-filtersysteem. De cyclonische hoofdfilter en een metalen netfilter vangen de grotere stofdeeltjes op. De Jet Cylcone- en microfilter scheiden de fijne stofdeeltjes en tenslotte houdt een filter voor ultrafijn stof 99,999 procent van de allerfijnste stofdeeltjes en allergenen tegen.

Troeven

  • Lichtgewicht: 2,6 kg en een ergonomisch design voor meer comfort.
  • Vier standen: de telescopische steel kun je in vier verschillende standen gebruiken.
  • Grote zuigkracht: sterke prestaties dankzij de Digital Inverter Motor en het Jet Cyclone-systeem.
  • Goed gefilterd: het HEPA-filtratiesysteem houdt 99,999 procent van het ultrafijne stof tegen.
Samsung, POWERstick; Jet, Light, VS9000-E:
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()