Menu
Terug

Schone vloeren op commando met de Dyson 360 Heurist

18 februari 2021

De 360 Heurist combineert een indrukwekkende zuigkracht met een écht intelligente navigatie. Deze robotstofzuiger leert en past zich aan je woning aan. Weer een mooi staaltje van geavanceerde innovatie door Dyson.

De kracht van Dyson

Of het nu om klassieke slede- of draadloze steelstofzuigers gaat, Dyson staat gekend om zijn compromisloze zuigkracht. Met een efficiënte motor, de gepatenteerde cycloontechnologie en designinnovaties die krachtige, continue schoonmaakprestaties neerzetten. Die motor- en cycloontechnologie, en dat revolutionaire ontwerp heeft Dyson samengebracht onder het fraaie design van de 360 Heurist.

Elke millimeter vloer

We gaan je hier niet vervelen met technische specificaties. Belangrijker is dat zowel grof als heel fijn vuil moeiteloos verwijderd wordt van elk type vloer. Je hoeft ook niet te weten dat de borstelstang zevenduizend nylon- en 2,1 miljoen koolstofvezelharen telt. Dat die borstelstang over de volledige breedte van de 360 Heurist loopt, is heel interessant. Dat betekent dat elke millimeter vloer waar hij overheen passeert, ook effectief schoongemaakt wordt.

dyson, 360 heurist

In kaart brengen

Men heeft het soms wat al te snel over een ‘intelligente’ robotstofzuiger. Vaak volstaat het al als een toestel nergens tegenaan botst of automatisch zijn laadstation opzoekt als de batterij bijna leeg is. Natuurlijk doet de 360 Heurist dat ook, maar de krachtige processor maakt hem tot veel meer in staat. Zo brengen maar liefst acht slimme afstandssensoren je hele woning in kaart en wordt die kaart bij elke schoonmaakbeurt weer aangepast.

Elke vierkante centimeter

Dat maakt dat deze robotstofzuiger de meest efficiënte route uitstippelt en nooit een plekje overslaat. Het laat jou ook toe om die routekaart via de Dyson Link-app in kamers of zones te verdelen. Zo kun je kiezen wanneer, hoe vaak en hoe elke ruimte schoongemaakt wordt. Met die app kun je ook je toestel tijdelijk toegang ontzeggen tot bepaalde ruimtes of de zuigkracht aanpassen. Of schakel je de borstelrotatie liever uit op plekken waar kabels of losse tapijtranden liggen. Vanavond onverwacht bezoek? Dan zet je de 360 Heurist via de app nog snel aan het werk, van waar je op dat moment ook bent. Misschien ook nog even vermelden dat het filter, dat microscopisch kleine stof, vuil en allergenen opvangt, makkelijk uit te wassen is onder de kraan.

Troeven

  • Kracht: Dysons innovatieve technologieën zorgen voor uitstekende schoonmaakprestaties.
  • Intelligente navigatie: acht sensoren en een krachtige processor brengen je woning in kaart.
  • Totale controle: via de Dyson Link-app pas je de schoonmaakroutine altijd en van overal aan.
  • Geen plekje vergeten: de borstelstang over de volle breedte maakt dat elk stukje vloer gereinigd wordt.
dyson, 360 heurist

Op de traditionele manier

Verkies je toch een ‘traditionele’ stofzuiger of telt je woonst meerdere verdiepingen? Denk dan zeker eens aan de allesbehalve traditionele V11 Absolute Extra Pro van Dyson. Die komt nu immers vergezeld van een Floordock en een extra batterij.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()