Menu
Terug

Schone was zonder stress met de Whirlpool FreshCare+ Steam FWGBE81484WE

23 april 2020

Minder betekent voor een keer meer met deze FreshCare+ Steam-wasmachine van Whirlpool. Minder stress, minder kreuken, minder geurtjes en minder water- en energieverbruik.

Wie bepaalt je agenda?

Wassen is plannen en jezelf schikken naar de onwrikbare timer van je wasmachine. Want als je muffe geurtjes en hardnekkige kreuken wilt vermijden, moet de was zo snel mogelijk uit de wastrommel. Of liever: dat moest zo snel mogelijk. Whirlpool heeft de oplossing in huis met de FreshCare+ Steam FWGBE81484WE.

Whirlpool, FreshCare+, Steam, FWGBE81484WE

Laat maar zitten

Met de FreshCare+ Steam-wasmachine kun je de was tot wel zes uren nadat het wasprogramma afgelopen is, in de trommel laten zitten. Al die tijd voert de wasmachine zachte draaibewegingen uit. Tussendoor wordt er regelmatig stoom de trommel ingeblazen, zodat schadelijke bacteriën geen schijn van kans maken en geurtjes dus ook niet.

Whirlpool, FreshCare+, Steam, FWGBE81484WE

Zesde zintuig

Ook tijdens de wasbeurt hoef je je geen zorgen te maken over tere kledingstofjes. Met dank aan de slimme 6TH SENSE-technologie van Whirlpool. Daarbij brengen verschillende sensoren het soort en de hoeveelheid was in kaart om daarna precies te berekenen hoeveel water en energie nodig is voor een perfect wasresultaat.

Zachte moves

Die 6TH SENSE-technologie werkt in tandem met het SoftMove-systeem. Dat zorgt ervoor dat de was losjes in de wastrommel beweegt, waardoor je kleren het wasmiddel beter opnemen. Dat SoftMove-systeem past de trommelbewegingen bovendien aan het soort stof aan. Zo zijn er veertien programma’s, elk met hun eigen combinatie van trommelbewegingen, duur van de verschillende wasfases, temperatuur en de gebruikte hoeveelheid water.

Vuile was en écht vuile was

Omdat niet alle was even vuil is, laat de Clean+-optie van de Whirpool FreshCare+ Steam-wasmachine je de wascyclus aanpassen aan de noden van het moment. Je kiest gewoon tussen Intensief, Dagelijks of Snel. Bijkomend voordeel van deze wasmachine: de elektrische SenseInverter-motor is extreem stil en scoort een garantie van maar liefst tien jaar!

Whirlpool, FreshCare+, Steam, FWGBE81484WE

Troeven

  • Laat de was maar zitten: schone was mag tot zes uren in de trommel blijven zitten.
  • Goed beschermd: SoftMove beschermt elk type was, vaak op lagere temperaturen.
  • Denk aan het milieu: de 6TH SENSE-sensoren maken dat je geen water of stroom te veel gebruikt.
  • Extreem stil: deze wasmachine is opmerkelijk stil en heeft een slijtvaste motor met tien jaar garantie.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()