Menu
Terug

Schoner en sneller wassen met de Samsung WW80T754ABH/S2

13 oktober 2020

Een schonere was of eentje die sneller klaar is? Met deze nieuwe WW80T754ABH/S2-wasmachine van Samsung hoef je niet te kiezen. Die doet het allebei, dankzij de diep reinigende EcoBubble- en de tijdbesparende QuickDrive-technologieën.

Beter met bubbels

Dat geldt voor een champagnebrunch en dat gaat op voor deze nieuwe WW80T754ABH/S2-wasmachine van Samsung. We hebben het dan over de slimme EcoBubble-technologie. Daarbij wordt het wasmiddel opgelost en in bubbels omgezet. Dat maakt dat het makkelijker en dieper in de vezels van je wasgoed dringt. Wat op zijn beurt vlekken en vuil efficiënter losmaakt. Bijkomend voordeel bij het wassen is dat deze methode net zo goed in warm als koud water werkt.

samsung, WW80T754ABH/S2

Snel, sneller, snelst

De snelheid waarmee deze wasmachine een wasbeurt afhandelt, komt voor rekening van de QuickDrive-technologie. Die geeft de slimme EcoBubble-feature een extra boost door met een combinatie van dynamische trommelrotatie en extra watershots nog rijkere en krachtigere bubbels te creëren. Resultaat: vlekken verdwijnen sneller. Selecteer Super Speed en je wast een volle trommel in slechts 39 minuten! Daarbij werken de krachtige waterstralen van de Speed Spray-functie wasmiddelresten sneller weg, voor een kortere spoeltijd. Tel daar nog een hogere centrifugeersnelheid bij op en je krijgt een aantrekkelijk korte wasbeurt.

samsung, WW80T754ABH/S2

Hygiëne voorop

We wijzen je ook graag op het Hygiene Steam-programma. Dat werd ontwikkeld om je waskwaliteit te verbeteren, zonder tijdrovende voorbehandelingen. Je weet misschien al dat het gebruik van stoom in wasmachines geen zeldzaamheid meer is, maar bij dit model wordt stoom langs onder in de trommel geïnjecteerd. Ook weer met het oog op een diepere inwerking. Dat maakt in een keer komaf van 99,90 procent van bacteriën en allergenen.

Een kind kan de was doen

Ook al zijn er onder de motorkap van deze wasmachine heel wat geavanceerde technologieën en complexe systemen aan het werk, de bediening schittert in gebruiksvriendelijkheid. Samsung voorziet dit model immers van AI Control voor een gepersonaliseerde waservaring. Die onthoudt de instellingen die je het vaakst gebruikt en raadt je de meest geschikte wasprogramma’s aan.

Troeven

  • Meer bubbels: het wasmiddel wordt in bubbels omgezet om dieper in je was door te dringen.
  • Sneller klaar: een slimme combinatie van systemen maakt de wascyclus korter. Met Super Speed zelfs tot 39 minuten!
  • Hygiënisch: stoom verwijdert hardnekkige vlekken én 99,90 procent van bacteriën en allergenen.
  • Slimme controle: AI Control zorgt voor een gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde waservaring.
samsung, WW80T754ABH/S2
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()