Menu
Terug

SodaStream Flavors

08 mei 2019

De lekkerste fruitige drankjes maak je voortaan zelf. Met bruis of zonder. Met echt fruit en zonder conserveermiddelen. SodaStream introduceert vier nieuwe fruitige Flavors: Orange, Red Berry Mix, Blackcurrant en Fruit Mix. Laat het je smaken!

Duurzaam alternatief

Wat moeten we je nog vertellen over het duurzame alternatief voor bruiswater dat SodaStream heet? Je weet al lang hoe je met deze toestellen met een druk op de knop frisdrank of bruiswater maakt. Je weet ook hoeveel plastic flessen je zo uit het milieu houdt, toch?
Wat je misschien nog niet wist, is dat je dankzij SodaStream ook diverse smaakjes aan je zelfgemaakte bruiswater kunt toevoegen. Zo zijn er de Classics, smaken variërend van orange, lemon en ice tea over cola tot caloriearme lightdrankjes. Daarnaast doen ook de Fruit Drops-smaken en Mocktails-siropen het goed. Een mooi assortiment dat nu uitgebreid wordt met vier nieuwkomers.

Heerlijk en eerlijk

Vier nieuwe, fruitige smaken voor wie zichzelf (en zijn gezin) graag een eerlijk glaasje inschenkt. Voor we deze smaken aan je voorstellen, moeten we nog even vermelden dat elk flesje van deze Flavors vijftig procent echt vruchtensap en nul procent conserveermiddelen bevat. Ze zijn verpakt in glas, in lijn met SodaStreams missie voor een wereld zonder wegwerpplastic.
Elk flesje met een inhoud van 440 ml is goed voor vier liter heerlijk smakende, fruitige drankjes. Waar de meeste SodaStream-smaken vooral geschikt zijn voor dranken met bubbels, doen de Flavors het net zo goed in plat- als in bruiswater.

Vaste waarden

Wie fruitsmaken zegt, kan niet om de populairste heen: sinaasappel. De Flavor Orange heeft als bijkomend voordeel vertrouwd en goed gesmaakt te worden door jonge fijnproevertjes. Bovendien weet iedereen dat sinaasappel goed voor je is. Het zit vol vitamine C, beschermt tegen virale infecties, helpt om je cholesterol omlaag te brengen, ... De natuurlijke suikers in sinaasappels tellen overigens een zodanig lage glycemiewaarde dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele bloedsuikerpieken of je dieet.
Nog zo’n gegarandeerde favoriet is de Flavor Fruit Mix. Een smaak die al het heilzame van citrus verdubbelt door sinaasappels met citroenen te combineren. Deze iets zurigere smaaksensatie krijgt een verrassende extra toets door de toevoeging van witte druiven.

Verrassende nieuwkomers

De Blackcurrant Flavor op basis van zwarte bessen lijkt een minder voor de hand liggende keuze, maar bewijst zich meteen als winnende combinatie van lekker en gezond - met bubbels lijkt het op cassis. Zwarte bessen zijn immers gekend om het aantal vitamines die ze bevatten. Naast goed voor je immuunsysteem en bloedsomloop houden ze ook je huid jong.
En last but not least is er de Flavor Red Berry Mix. Een aangenaam, lichtzoete mix van aardbeien, frambozen en kersen. Lekker verfrissend en dorstlessend, en ook een perfecte basis voor een fruitige mocktail of cocktail.

Eerst de bubbels, dan de Flavor

Denk eraan: als je een smaakje bij je bruiswater wilt, dan maak je dat bruiswater eerst in je SodaStream-toestel en voeg je er pas daarna de gewenste Flavor aan toe.