Menu
Terug

SodaStream Spirit Mega Pack: bubbels met een missie

17 december 2019

SodaStream staat niet alleen voor een schoner milieu, zeker ook voor gemak. Je bepaalt namelijk zelf de gewenste hoeveelheid bruis in je water. De Spirit Mega Pack komt met twee grote en een kleine herbruikbare fles. Zo heb je altijd genoeg bruis in huis.

Water met een hoger doel

Met een SodaStream-toestel tover je kraantjeswater in een handomdraai om tot lekker bruiswater. Dat past perfect in de missie van SodaStream om mensen makkelijker bewust te laten kiezen voor minder plastic, want plastic afval voorkomen is beter dan het achteraf op te moeten ruimen. Met de herbruikbare SodaStream-flessen kun je per huishouden wel duizenden wegwerpflessen besparen. SodaStream heeft zich in 2019 flink ingezet voor een schoner milieu. Met een duurzaam product en veel mediacampagnes is er volop aandacht gevraagd voor de reductie van wegwerpplastic.

sodastream

Praktische voordelen

Hoewel de positieve impact van een SodaStream-toestel op het milieu dus maar moeilijk weg te denken is, verdienen ook de vele praktische voordelen het om in de verf gezet te worden. Zo bespaar je jezelf het wekelijkse aanslepen van een vele kilo’s zware lading bruiswater. Geen onhandig en nodeloos gewichtheffen meer vanuit de winkelrekken naar de voorraad- en koelkast. Dat is handig en voor velen heel welkom, maar dat is slechts een eerste, bescheiden troef van een overstap naar SodaStream.

sodastream

Bubbels op maat

De SodaStream Spirit is uitgevoerd in een stijlvol en discreet design dat in geen enkele keuken misstaat. Belangrijker is dat je precies per persoon zelf kunt bepalen hoeveel bubbels je lekker vindt. Je maakt je eigen bruisende drankjes dus op maat. Eenmaal de fles met kraantjeswater gevuld, bevestig je die dankzij het handige snap-locksysteem klikvast in het toestel. Daarna rest je nog op de knop te drukken. Hoe vaker je op de knop drukt, hoe meer bubbels er aan het water worden toegevoegd.

Mega Pack van SodaStream

In dit Spirit Mega Pack vind je naast de Spirit meteen ook nog drie herbruikbare flessen: twee grote en een kleine. Zo zit je nooit meer om bruiswater verlegen. Veel eetgasten? Dan zet je toch twee van deze strak vormgegeven flessen op tafel. Die kleinere fles is handig voor wie onderweg is, want de zin in een verkwikkende slok bubbels kan overal komen opzetten. Het Mega Pack telt ook een koolzuurcilinder die zich al net zo makkelijk in het toestel laat plaatsen. Met zo’n cilinder zit je goed voor bijna zestig liter bruiswater.

Met een smaakje

Liever een smaakje aan je water toevoegen? Dan heeft SodaStream een hele waaier aan opties voor je. Van subtiele drops en light-alternatieven tot mocktails en fruitige smaken. Gewoon aan het bruiswater toevoegen en klaar. Voor de ouders heeft SodaStream dus het bijkomende voordeel dat ze een oogje kunnen houden op de suikerinname van de kinderen, zonder hen daarbij drankjes te ontzeggen. Zo zie je maar, SodaStream staat voor heel wat meer dan ‘alleen maar’ duurzaamheid en bijdragen aan een schoner milieu.

sodastream

Plastic is een groot probleem

In 2017 bespaarden alle SodaStream-gebruikers wereldwijd samen 3,5 miljard plastic flessen. Een aantal dat intussen met elke nieuwe gebruiker blijft groeien. Hoog tijd dus om over te stappen van de kant die het probleem mee veroorzaakt naar de kant die het actief helpt op te lossen.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()