Menu
Terug

Stof heeft geen kans meer met de Rowenta Air Force Flex 760

24 april 2020

Gedaan met bukken! Dankzij het ingenieuze design van de Air Force Flex 760 van Rowenta pik je stof op dat tot vijf keer verder onder lage meubels ligt. En dat is maar een van de vele troeven van deze draadloze steelstofzuiger.

Elegant en eenvoudig

Even de stoelen verplaatsen om makkelijker onder de tafel te stofzuigen, dat doe je gewoon. Maar met die mooie, lage salontafel ligt dat al iets moeilijker en om bij het stof onder je zitbank of je bed te geraken, zit er vaak maar een ding op: bukken of op je knieën en jezelf letterlijk in allerlei bochten wringen om bij de stofnesten te komen. Of liever, tot nu toe zat er maar een ding op. Want die ‘Flex’ in deze nieuwe Air Force Flex 760-steelstofzuiger van Rowenta staat voor een elegante, eenvoudige oplossing. De steel laat zich met een makkelijke klik een knik geven, zodat je zonder bukken diep onder lage meubels en moeilijk bereikbare hoekjes kunt stofzuigen.

rowenta, air, force, flex, 760

Kracht versus uithouding

De Rowenta Air Force Flex 760 bewijst ook dat je bij steelstofzuigers niet langer hoeft te kiezen tussen zuigkracht en batterijduur. Met aan de ene kant een slimme motortechnologie die in combinatie met de gemotoriseerde zuigmond ongeëvenaarde stofopnameprestaties scoort. Van fijnstof tot cornflakes, pinda’s of kattenbakkorrels, je zuigt elk type vuil met hetzelfde gemak op. Aan de andere kant is er die ingebouwde lithium-ion batterij met een indrukwekkende autonomie van maar liefst een uur en een kwartier. Voor korte, meerdere of lange schoonmaakbeurten zonder die oplaadonderbrekingen.

rowenta, air, force, flex, 760

Denk voorbij de vloer

Het plafond stofzuigen? Onze grootmoeders hadden ons waarschijnlijk uitgelachen, maar vandaag zijn we wat blij dat een stofzuiger meer dan enkel de vloer doet. Deze steelstofzuiger is niet enkel geschikt voor elk vloertype, van harde vloeren tot dikke tapijten. Dankzij de complete reinigingskit met accessoires kun je er nagenoeg elk oppervlak mee aan. Van zetels en gordijnen tot die stofhoekjes aan het plafond.

Ook voor viervoeters

Heb je een of meerdere honden of katten in huis? Honden- en kattenharen verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze draadloze steelstofzuiger van Rowenta. Of het interieur en de kofferbak van je auto die helemaal om de hoek staat geparkeerd, even snel stofzuigen? Ook dat kan heel eenvoudig als je hem omtovert tot de handige kruimeldief.

Eco, boost of turbo?

Drie overzichtelijke krachtstanden zijn voldoende om je huis van vloer tot plafond te stofzuigen met de Air Force Flex 760. De ECO-stand gebruik je voor de dagelijkse reiniging van alle oppervlakken en geeft je de langste autonomie. De BOOST-stand geeft je dat extraatje om vastzittend stof te verwijderen. De enorme zuigkracht van de TURBO-stand is voor echt veeleisende schoonmaakuitdagingen: grote hoeveelheden vuil of moeilijk te verwijderen stof in gleuven en langs muren.

rowenta, stofzuigen, stofzuiger, draadloos

Troeven

  • Flexibel stofzuigen: gedaan met bukken, de zuigmond reikt tot vijf keer verder onder lage meubels.
  • Dat blijft maar duren: dankzij de indrukwekkende batterij kun je tot een uur en een kwartier stofzuigen.
  • Alleskunner: accessoires voor je elk type vloer, zetels, dierenharen, de auto, het plafond, …
  • Schone lucht: het filtersysteem haalt 99,90 procent van zelfs de fijnste vuil- en stofdeeltjes uit de lucht.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()